Resultaten laden ...

Roserije 321

125 - 1.214 m2 winkelruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Huurprijs prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt De Heeg
Frontbreedte 1800 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Algemeen:
Winkelcentrum Roserije is een deels overdekt buurtwinkelcentrum (1984) in de Maastrichtse wijk De Heeg. Het winkelcentrum Roserije is voor de wijken De Heeg en Vroendaal (samen +/- 7500 inwoners) een belangrijke winkelvoorziening en is tevens het dichtstbijzijnde winkelcentrum voor het Porta Mosana College (middelbare school met +/- 1500 scholieren). U vindt in dit winkelcentrum een uitgebreid aanbod voor dagelijkse boodschappen, zoals een Jumbo Supermarkt, Keurslager Cortenraad, bakkerij Paulissen, Mediq apotheek, Etos en Bruna. Hierdoor bereikt u dagelijks een groot publiek. De Roserije ligt dichtbij de snelweg (1,2 km).

Winkelunit 1 heeft een oppervlakte van 728 m2. Voorheen was in deze unit de Aldi gevestigd. Naast deze winkelruimte zijn de Etos en Keurslager gevestigd.

Winkelunit 2 heeft een oppervlakte van 361 m2. Voorheen was in deze unit de Blokker gevestigd. Deze unit ligt tegenover een Jumbo supermarkt.

Winkelunit 3 heeft een oppervlakte van 57 m2. Voorheen was in deze unit een dierenspeciaalzaak gevestigd. Deze unit ligt aan een van de ingangen van het winkelcentrum en is naast een huisarts en apotheek gelegen.

Winkelunit 4 heeft een oppervlakte van 132 m2. Voorheen was in deze unit een Bruna gevestigd, daarna korte tijd een corona testcentrum. Deze unit ligt vlak naast de ingang van een Jumbo supermarkt, naastgelegen is er een pinautomaat.

Winkelunit 5 heeft een oppervlakte van 221 m2. Voorheen was in deze unit een apotheek gevestigd. Om de hoek van deze unit bevindt zich een Jumbo supermarkt, naastgelegen een kapperszaak.

Winkelruimte 6 heeft een oppervlakte van 119 m2. Deze unit ligt tegenover een Jumbo supermarkt.

Winkelunit 7 heeft een oppervlakte van 100 m2. Voorheen was deze unit in gebruik door een Blokker vestiging.

Locatie:
Winkelcentrum Roserije is gelegen in de Maastrichtse wijk De Heeg, gelegen in de buitenring (zuidoosten) van Maastricht. Voorzieningen zoals openbaar vervoer en scholen bevinden zich op loopafstand. Verder kenmerkt zich de wijk door haar goede verbindingswegen richting autosnelweg (Eindhoven, Heerlen, Aken en Luik), het centrum van Maastricht en grote instellingen als AZM, MECC, Vodafone en het Gouvernement (Provinciehuis Limburg).

Winkelunit 1:
winkelruimte ca. 508 m2 groot, plus magazijn (met kantine) ca. 162 m2 groot. Totaal 728 m2.
De tekeningen van dit pand zijn ter inzage beschikbaar.
NB. Aan de achterzijde is een mogelijkheid tot laden en lossen. Uitbreiding aan de achterzijde is bespreekbaar.
In het winkelcentrum zijn nog 6 winkelruimten beschikbaar, te weten:

Winkelunit 2:
Roserije 103-109 ca. 360 m2

Winkelunit 3:
Roserije 55 ca. 57 m2.

Winkelunit 4:
Roserije 329-331 ca. 132 m2.

Winkelunit 5:
Roserije 47-49 ca. 221 m2.

Winkelunit 6:
Roserije 111 ca. 119 m2.

Winkelunit 7:
Roserije 113 ca. 100 m2.

Opleveringsniveau:
De huidige winkelruimte wordt opgeleverd in huidige staat; casco.

De uitbreiding wordt opgeleverd als casco winkelruimte, geheel leeg en ontruimd. In aanvulling hierop:
• De aansluitingen ten behoeve van gas, water en elektra blijven als bestaand gehandhaafd, eventuele aanpassingen of uitbreidingen zijn voor rekening van huurder.
In het pand Roserije 321-325 (ALDI) zijn de nutsvoorzieningen aanwezig. Aan deze winkelruimte is energielabel G toegekend.
In het pand Roserije 103-109 (Blokker) ontbreken de nutsvoorzieningen. Deze moeten door de nieuwe huurder worden geïnstalleerd. Aan deze winkelruimte is energielabel C toegekend.
In het pand Roserije 53-55 (dierenspeciaalzaak) zijn de nutsvoorzieningen aanwezig. Aan deze winkelruimte is energielabel C toegekend.
• De vloer van de nieuw te realiseren winkelruimte wordt als onafgewerkte betonvloer opgeleverd. Eventuele aanpassingen aan de vloer van de bestaande winkel(s) zijn voor rekening van huurder. De toegestane nuttige vloerbelasting van het nieuw te bouwen gedeelte zal voldoende zijn voor 'normaal' gebruik als winkel.

Huurder zal, indien dit door huurder wordt gewenst, zelf zorg dragen voor onder meer:
• Vloer-, wand- en plafondafwerking.
• Alle benodigde technische installaties, zoals verwarming-, koeling-, elektra- en sanitair-installaties.
• Onderhoud en vervanging van technische installaties zijn voor rekening van huurder.
• Verwijderen van e.v. aanwezige vloerafwerkingen van bestaande winkelruimtes.

Bestemming:
Detailhandel.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Servicekosten:
Verrekenbaar voorschot van € 6,50 per m2 per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.
Promotiekosten bedragen € 8,- per m2 per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan