Resultaten laden ...

Saroleastraat 26

98 m2 winkelruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 3.000 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum

Winkelruimte van ca. 98 m² v.v.o. op maaiveld, gelegen in de hoofdwinkelstraat van Heerlen. De Saroleastraat vormt samen met de Promenade en het Corio Center het A1 winkelgebied van Heerlen. In de directe omgeving zijn onder andere gehuisvest: C&A, H&M, HEMA, Only, Cotton Club, Ziengs, Douglas, Ici Paris, Durlinger, Jamin, Etos en vele andere landelijk opererende retailers. Opleveringsniveau is casco, aanvaarding kan per direct plaatsvinden.

BEREIKBAARHEID :
De binnenstad van Heerlen vormt het grootste koopcentrum van
de regio Parkstad met ca. 255.000 inwoners. Verder telt Heerlen zelf ca. 87.000 inwoners (Bron: Gemeente Heerlen). De woonboulevard zorgt voor een enorme passantenstroom, voor een groot deel zelfs afkomstig van over de Belgische en Duitse grens. Dit maakt Heerlen tot een kernwinkelgebied met volop kansen voor ondernemers. Het object is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal station van Heerlen en diverse bushaltes bevinden zich op loopafstand. Daarnaast is men vanuit het centrum van Heerlen binnen no-time op de provinciale- en/of snelwegen richting Maastricht, Eindhoven of Aken.

OBJECT :
Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag - Omschrijving - Oppervlakte
Begane Grond - Horeca/winkel - ca. 98 m²

Totaal ca. 98 m²

PARKEREN :
Betaald parkeren in de directe omgeving. Het Corio Center, de Putgraaf en de Geleenstraat beschikken over ruime parkeerfaciliteiten.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “City-West”, vastgesteld op 12-01-1993, bestemd als “Centrumvoorzieningen en/of Wonen”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs
EUR 3.000,- per maand, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Btw
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

SERVICEKOSTEN :
Niet van toepassing.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan