Resultaten laden ...

Saroleastraat 68

221 m2 winkelruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Heerlen-Centrum
Frontbreedte 700 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Algemeen:
In hét kernwinkelgebied (A-1 locatie), op een van de beste plekken van de stad, transformeert de eigenaar onderhavig gebouw tot een state-of-the-art complex met winkelruimte (VVO van circa 221 m2 incl. 68 m2 souterrain) en appartementen op de verdiepingen. Met een uitstraling die je terug brengt naar de gouden tijden van Heerlen. Een uitstraling van een kwalitatief hoog niveau. Kortom een uitstraling met hét onderscheidend in de binnenstad van Heerlen.

Een samenvoeging met Saroleastraat 72 behoort tot de mogelijkheden.

Locatie:
Het complex met de winkelruimte is gesitueerd in het A1 kernwinkelgebied van het centrum van Heerlen. De winkelstand in de Saroleastraat is uitstekend te noemen en kenmerkt zich door nagenoeg volledige dekking van landelijke ketens op het gebied van onder meer kleding, schoeisel, telefonie en verzorging. Door de gunstige ligging tussen de Promenade, “Corio Center” en station / Maankwartier staat dit deel van de Saroleastraat sinds jaren genoteerd als de beste winkelstraat van Heerlen. Verder is op loopafstand is het Pancratiusplein gesitueerd, hét horecaplein van de stad met voldoende terrassen en eetgelegenheden.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Heerlen is uitstekend bereikbaar. Zo is op slecht enkele autominuten de stadsautoweg bereikbaar (N281) met de aansluitingen op de A76 (Sittard-Eindhoven) en de A79 (Maastricht-Luik) en de aansluiting op binnen- en buitenring rondom Parkstad (Landgraaf-Kerkrade-Brunssum). Bijzondere aandacht voor het onmiddellijk nabij gelegen Maankwartier met het internationale NS-trein- en busstation.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is een Verhuurbaar Vloer Oppervlakte (VVO) beschikbaar van 221 m2 onderverdeeld in: souterrain: 68 m2 en winkelruimte: 153 m2. Opgave conform een NEN2580-meting.

Indeling:
De winkelruimte heeft een frontbreedte van +/- 7 meter en een maximale diepte van +/- 23 meter. De winkelruimte beschikt verder over een opslagruimte annex kitchenette en toegang tot een toilet. Vanuit de winkel is een kelderruimte te bereiken.

Opleveringsniveau:
Vooropgesteld de eigenaar gaat extern het aanzien van het pand substantieel aanpassen. Zo zal o.a. het metselwerk gerenoveerd worden en zal de kozijnenstaat aangepast worden. De huidige winkelruimte is volledig gestript (en kan desgewenst zo opgeleverd worden). Verhuurder zal voor zijn rekening de wanden afwerken. In samenspraak met de huurder zal het plafond worden afgewerkt en kan het elektranetwerk aangepast worden. Verder zal de kitchenette en het toilet vernieuwd worden. Alle overige wensen van een gebruiker kunnen meegenomen worden in een afwerkplan. Let op: wensen die het voornoemde en het casconiveau te boven gaan kunnen invloed hebben op de te verhuren vierkante meter prijs.

Parkeren:
Allen op loopafstand. In het rond het centrum zijn diverse betaalde parkeermogelijkheden gesitueerd. Zo is er straat parkeren in het centrum, tarief €1,-- per uur. En zijn er diverse parkeergarages op loopafstand, Maankwartier (Interparking van af €1,-- per 50 minuten) Coriocenter (Q-Park, €1,-- per 24 minuten) als ook parkeergarage ter hoogte van Raadhuis, de Schouwburg en aan de Putgraaf.

Welstandsklasse:
A1.

Frontbreedte:
7 meter.

Bestemming:
Detailhandel.
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan ‘City-West’, vastgesteld op 12 januari 1993. Op grond van de planvoorschriften is detailhandel toegestaan. U dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Energielabel:
Saroleastraat 68: energielabel C.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg. Na transformatie van de gevel, kozijnenstaat. Tijdsindicatie na overleg.

De foto’s van de voorgevel zijn impressies hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan