Resultaten laden ...

Schuttersveld 13

1.155 - 2.830 m2 winkelruimte te huur in Enschede

Kenmerken

Huurprijs € 50 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Boddenkamp
Bedrijventerrein SCHUTTERSVELD

ALGEMEEN
Het Woonplein te Enschede, gelegen aan de rand van het centrum van Enschede, huisvest ruim 20 verschillende winkelformules in verschillende branches waaronder Kwantum, Leen Bakker, Jysk, Action, Aldi en McDonald’s. Met ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en tal van landelijke retailers heeft het Woonplein een regionale functie.

Deze grootschalige winkelruimte is gelegen aan de zuidzijde van het Woonplein en heeft een totale verhuurbare vloeroppervlakte van ca. 2.830 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Deelhuur is bespreekbaar vanaf ca. 1.155 m². Het opleveringsniveau kan in overleg met de verhuurder naar wens worden uitgebreid.

BEREIKBAARHEID
Het Woonplein kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid met het eigen vervoer alsmede met het openbaar vervoer.

VLOEROPPERVLAKTE
Deelhuur is bespreekbaar vanaf ca. 1.155 m². De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 2.830 m² en is als volgt onderverdeeld:

Begane grond: ca. 1.155 m²
Eerste verdieping: ca. 1.675 m²

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er spraken zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Boddenkamp-Schuttersveld 2006“ heeft het onderhavige de bestemming “Detailhandel, perifere“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het opleveringsniveau kan in overleg met de verhuurder naar wens worden uitgebreid. Het object wordt, in de huidige staat, opgeleverd met in ieder geval o.a. de volgende voorzieningen:

• Vlakke betonvloer v.z.v. coating;
• Toiletruimte;
• Pantry;
• Heaters;
• TL-verlichting;

HUURPRIJS
Begane grond: € 75,- m² per jaar, te vermeerderen met BTW.
Eerste verdieping: € 50,- m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan