Resultaten laden ...

Sint Jorisplein 25

1.760 m2 winkelruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Stadhuisplein

Amersfoort ligt midden in Nederland. De stad heeft iconische en historische architectonische kenmerken, zoals de Koppelpoort en middeleeuwse winkelstraten. In 2015 is Amersfoort uitgeroepen tot beste winkelstad van de provincie Utrecht. Van alle steden in Nederland staat Amersfoort op de 7e plaats. De stad is geschikt voor iedereen en biedt een grote diversiteit, van grote internationale warenhuizen en kledingwinkels tot kleine lokale kunst- en ambachtszaken. Bovendien beschikt de stad over kleine trendy winkeltjes en delicatessen.

Object
De winkelruimte bevindt zich aan de begane grond en de eerste verdieping, waarbij de entree aan de zijde van het Sint Jorisplein is.
De eerste verdieping is in de winkelruimte te bereiken via de roltrap.
De winkelruimte is bereiken via de Riddergang dat aansluit op de bekende Utrechtsestraat alsmede via de Stadsring, Sint Jorisstraat en Hellestraat. De retailers die zich ook aan het plein bevinden zijn onder andere The Sting, Open32, Vila, Vero Moda, Kruidvat, C&A, H&M en diverse lokale speciaalzaken. Aan de voor- en zijkant van het pand gaan de landelijke ketens Action en Costes vestigen.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
- begane grond circa 401 m²
- 1ste verdieping circa 1.359 m².

Opleveringsniveau
De winkel is voorzien van:
-winkelpui;
-rolluik;
-roltrap.

Parkeergelegenheid
Parkeren kan in de nabijgelegen ondergrondse betaalde parkeergarage waar je boven komt bij de Dunkin’ Donuts en gelijk op het Sint Jorisplein staat.

Aanvangshuurprijs
De huurprijs bedraagt € 235.000,- per jaar, exclusief BTW.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per kwartaal vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
De verhuurder hanteert een voorschot servicekosten van € 17.500,-per jaar excl. BTW.
Het voorschot voor water en elektra bedraagt € 30.800,- per jaar, excl. BTW.

Huurtermijn
5 jaar, met aansluitende (optie)periode van 5 jaar en daarna een verlenging van telkens 5 jaar, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting inclusief de servicekosten en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis
van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
Standaard van verhuurder, gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Amersfoort geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel.

Energielabel
Het object heeft energielabel

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan