Resultaten laden ...

Sint Jorisstraat 1

57 m2 winkelruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 16.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad-Centrum

TE HUUR
Circa 57 m² winkelruimte

De winkelruimte is gelegen op de hoek van de Sint Jorisstraat en Vughterstraat, in het centrum van ’s-Hertogenbosch. De Sint Jorisstraat is een zijstraat van de Vughterstraat, één van de belangrijkste invalswegen van het centrum van ’s-Hertogenbosch. De Sint Jorisstraat is de laatste mogelijkheid om met de auto wederom de Zuidwal te bereiken alvorens het promenadegebied begint. De Vughterstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele kwaliteitszaken en statige en karakteristieke panden.

Het object bevindt zich op de grens van het promenadegebied van de Vughterstraat. In de directe omgeving zijn onder andere de volgende bedrijven gevestigd: Brinkman's Kookwinkel, Symfony Albert Hein, Zara, Rituals, Boergondisch Streekproducten, Living Home Interieurs en Mettrop.

Winkelruimte
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 57 m². De frontbreedte bedraagt circa 10 meter. Het object is geschikt voor detailhandelsdoeleinden.

Kenmerken
- Houten planken vloer
- Plafond van beton
- Opbouwspots
- Pantry
- Verwarming door middel van radiator
- Hoogte 2,30 meter
- Berging
- Achteringang

Parkeren
Parkeren in de directe omgeving is mogelijk tegen betaling. Tevens is parkeergarage Wolvenhoek op loopafstand van het object gelegen. Ook is er een mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.

Locatie
De bereikbaarheid met zowel het eigen vervoer als met het openbaar vervoer is goed te noemen. Het NS Centraal Station bevindt zich op loopafstand. De Vughterstraat is rechtstreeks bereikbaar vanaf het grote verkeersplein “Wilhelminaplein” ofwel “Heetmanplein” dat aansluiting heeft op de rijkswegen A2 (Amsterdam-Maastricht) en A59 ('s-Hertogenbosch-Breda). In de directe omgeving zijn diverse betaalde parkeerplaatsen aanwezig.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan