Resultaten laden ...

Slotlaan 271

475 m2 winkelruimte te huur in Zeist

Kenmerken

Huurprijs € 67.905 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Carr‚

In het hart van Zeist aan de Slotlaan vindt u dit opvallende pand met een grote glazen pui en een zeer ruim bemeten gevel van drie verdiepingen, dat recent beschikbaar is gekomen voor verhuur.

Oppervlakte:
Het totale winkeloppervlak (in bruto m²) van ca 475 m² bestaat uit de begane grond van ca. 233 m² en een sous-terrain van ca. 242 m².
Het pand is ruim 30 meter lang en circa 8 meter breed.

Locatie en Omgeving:
Het ruime pand staat op een herkenbaar punt aan de Slotlaan, hét winkelgebied in het centrum van Zeist, op een zonnige locatie tegenover gezellige terrassen. Het biedt vrij uitzicht op de Wilhelminalaan en Vijverlaan met veel groen en karakteristieke panden. In dit winkelgebied zijn winkelketens gevestigd zoals Kruidvat, Hema, Halfords, Jumbo, Douglas, Ici Paris, Hunkemöller, Apple Store, Claudia Sträter, Arthur & Willemijn, C&A, Blokker, en Ziengs. Daarnaast zijn er vele leuke authentieke lokale winkels en horeca tegenover het pand. Er is een luchtbehandelingsinstallatie en in de straat ligt glasvezelbekabeling. Reclame uitingen zijn zeer goed mogelijk op de luifel en voorgevel. Aan de achterzijde van de winkel laten de lichtkoepels veel daglicht binnen.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid van huur van de eerste woonverdieping met een enorm dakterras.
Bevoorrading kan eenvoudig zowel via de Slotlaan als via de achteringang die uitkomt op een ruime openbare parkeerplaats.

Ligging, Bereikbaarheid en Parkeermogelijkheid:
Het centrum van Zeist is recent vernieuwd met veel groen en ruime fietsenrekken en daardoor nog aantrekkelijker voor het winkelend publiek. Door het nabijgelegen busstation (3 wandel-minuten, 220 m) is het pand ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
De Slotlaan is autoluw en is goed bereikbaar met de auto. De openbare parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel ligt dichtbij de snelweg (6 auto-minuten, 3,3 km).

Bestemmingsplan
Het pand ligt in het (kern)winkelgebied dat is bestemd voor detailhandel en publieksgerichte dienstverlening. Wonen is op de verdiepingen toegestaan.

Mogelijkheden
Het pand biedt vele mogelijkheden en flexibiliteit zoals de bouw-historie aantoont. Zo is ter vervanging van de goederenlift/trap een wenteltrap beschikbaar of kan een personenlift of roltrap worden ontwikkeld. De twee ruimtes halverwege de begane grond zijn desgewenst eenvoudig te verwijderen. Het enorme dakterras (113,6 m2) bij de woning op de eerste verdieping kan ook voor commercieel gebruik worden ingericht, al dan niet samen met de ruime serre over de volledige breedte.

Huurcondities:

Huurprijs:
begane grond: € 199,- per m2 per jaar
sous-terrain: €89,- per m2 per jaar

Huurtermijn: 5 jaar met optie 5 extra jaren

Aanvaarding: per direct

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Bij voorkeur een BTW-plichtige huurder.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan