Resultaten laden ...

Spoorstraat 30 A

90 m2 winkelruimte te huur in Den Helder

Kenmerken

Huurprijs € 975 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum

Bent u op zoek naar een praktische winkelruimte met een professionele uitstraling? In het centrum van Den Helder bieden we op Spoorstraat 30A een net afgewerkte winkelruimte aan die onmiddellijk beschikbaar is. Deze ruimte is ontworpen met een open plan, baadt in het natuurlijk licht en is klaar voor een diversiteit aan detailhandel doeleinden.
Deze gelijkvloerse winkelruimte van 90 vierkante meter is met oog voor detail ontworpen, waarbij elke vierkante meter optimaal benut kan worden. Het strakke en open karakter van de ruimte zorgt voor een prettige klantbeleving, terwijl achter in de ruimte faciliteiten zoals een pantry en toilet netjes zijn geïntegreerd. Hier vindt u de perfecte basis voor een succesvolle Retail onderneming.

Kenmerken:
-Strakke en professionele uitstraling
-Open ruimte met veel daglicht voor een creatieve en productieve atmosfeer
-Functionele pantry en sanitaire voorzieningen, klaar voor gebruik
-Gemakkelijk aan te passen aan diverse bedrijfsconcepten
-Strategisch gelegen nabij diverse uitvalswegen en voorzieningen

De huurprijs bedraagt € 975,- per maand.

Het is mogelijk om op afspraak de locatie te bezichtigen. Neem contact op om een bezichtiging in te plannen.

DISCLAIMER
De informatie op deze advertentie is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie van deze advertentie worden ontleend, evenmin aan de advertenties, foto’s en teksten. Hoewel Y-Vastgoed B.V. zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze advertentie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Y-Vastgoed B.V. niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Y-Vastgoed B.V. garandeert evenmin dat de advertentie foutloos of ononderbroken zal functioneren. Y-Vastgoed B.V. wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze advertentie uitdrukkelijk van de hand. Y-Vastgoed B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van bovengenoemde punten.