Resultaten laden ...

Sprongstraat 12 -14

90 m2 winkelruimte te koop in Zutphen

Kenmerken

Prijs € 549.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Laarstraat en omgeving

*******BELEGGING*******

Op een toplocatie in het voetgangersgebied van Zutphen vindt u dit monumentale pand bestaande uit een winkelruimte en een bovenwoning.

Het pand is gelegen aan Sprongstraat 12-14, Sprongstraat is een A locatie in de binnenstad en verbindt de Beukerstraat met de markt. Op donderdag en zaterdag zijn de 'marktdagen'. Het winkelbestand van Zutphen kenmerkt zich door een grote verscheidenheid in speciaalzaken. Het actieve binnenstadbeleid heeft er mede voor gezorgd dat er een levendig centrum is met een gezellige drukte en bijzonder fijne sfeer.

OPPERVLAKTE
De winkel heeft een totale oppervlakte van ca. 90 m2. Deze ruimte is grotendeels verkoopruimte met een prachtig frontbreedte van maar liefst 10 meter. Achter in de winkel is nog een kantoor/opslagruimte met pantry en een toilet. Tevens is er een grote kelder onder het pand aanwezig van ca. 60 m2. De winkel is per 01-05-2023 verhuurd voor een periode van twee jaar.

De bovenwoning op de 1e verdieping heeft een oppervlakte van ca. 77 m2. De entree van de bovenwoning is aan de zijde van de Vaaltstraat. Deze fijne woning heeft een woonkamer met een open keuken, dakterras, slaapkamer en badkamer met douche, toilet en wastafel.
De woning is vanaf 14 oktober 2022 verhuurd voor twee jaar.

De tweede en zolderverdieping zijn verdeeld in meerdere ruimtes en hebben de potentie voor het realiseren van een extra woonruimte. De oppervlakte van deze verdiepingen gezamenlijk is ca. 94 m2.

HUURINFORMATIE
De totale huurstroom per jaar bedraagt € 28.200,-

BESTEMMING
De bestemming is 'Centrum'. De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor: detailhandel en dienstverlenende bedrijven, met op de verdieping 'Wonen'.

BIJZONDERHEDEN
Het object is een Rijksmonument een energielabel is daarom niet verplicht.
Bouwkundige keuring aanwezig.

KADASTRALE GEGEVENS:
Gemeente Zutphen
sectie F
nummer 2366
groot 157 m2

VRAAGPRIJS
€ 549.000,-- k.k.

BANKGARANTIE:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom.

AANVAARDING
In overleg.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan