Resultaten laden ...

St. Jacobslaan 61

325 m2 winkelruimte te huur in Nijmegen

Kenmerken

Huurprijs € 39.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt St. Anna

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelunit maakt onderdeel uit van het Albert Heijn XL complex, gelegen aan de goed bereikbare St. Jacobslaan te midden van woonwijk Harterse Hei waar veel bewoners van de stad hun dagelijkse boodschappen doen. Het biedt bovendien uitstekende parkeergelegenheid. De wijk is gelegen nabij de Radbouduniversiteit, Hogeschool (HAN), gezondheidscentra en Radboudziekenhuis.

Object
De op de eerste verdieping gelegen winkelruimte maakt onderdeel uit van de Albert Heijn XL waar ook filialen zijn gevestigd van Blokker, Etos en Gall&Gall. Aan de overzijde van het parkeerterrein zijn de Zeeman en Kruidvat gevestigd. De voor verhuurder beschikbare winkelruimte was tot voor kort in gebruik bij Bart Smit en beschikt over een vloeroppervlak van circa 325 m².
De unit ligt tegenover de Blokker en is bereikbaar via de entree van de Albert Heijn XL van waaruit de consument met de lift, opgaande roltrap en vaste trapopgang toegang heeft tot de winkels op etage. Bevoorrading kan via het expeditie terrein aan de zijkant van waaruit een trapopgang toegang biedt tot de winkelruimte.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van de huurovereenkomst bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast en basisnet voor sprinkler. De toegang in de winkelpui wordt afgesloten middels een rolluik.

Parkeren
De Albert Heijn XL beschikt over een ruim en goed bereikbaar parkeerterrein waar ook de gebruikers van onderhavig complex gebruik van mogen maken.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan