Resultaten laden ...

Statenplein 63

650 - 731 m2 winkelruimte te huur in Dordrecht

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum

Winkelruimte in het stadscentrum van Dordrecht beschikbaar!

Wij bieden een prachtige winkelruimte te huur aan in de historische binnenstad van Dordrecht, gelegen midden in het bruisende stadscentrum aan dé winkelstraat (Sarisgang /Statenplein)

Deze winkelruimte is ca. 731 m2 groot en is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond meet 81 m2 en biedt uitzicht op de Sarisgang en het Statenplein. De kelder (winkelruimte) heeft een oppervlakte van 650 m2 en is toegankelijk via een dubbele roltrap en een lift in de winkel. De winkelruimte is op een hoek gelegen en heeft een breed front van ca. 15 meter en beschikt over een glazen pui, wat zorgt voor veel natuurlijke lichtinval.

Mede door de ligging aan dé winkelstraat van het centrum zijn de voorzieningen rondom de ruimte bijzonder goed. Binnen loopafstand liggen de bekende landelijke winkels (in directe aansluiting op H&M, Douglas, The Sting, Open32), veel horeca en lokale winkeliers. Ook is de parkeergelegenheid rondom de winkel zeer goed met parkeergarage Drievriendenhof om de hoek.

Indeling:
Toegangsruimte BG ca. 81 m2
Winkelruimte -1 ca. 650 m2.

Toegang tot winkel middels roltrap en/of lift.

Bestemming:
Detailhandel.

Oplevering:
In overleg, medio februari 2024.

Huurprijs:
Huurprijs op aanvraag beschikbaar.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar.

Bereikbaarheid:
Het centrum van Dordrecht is zowel goed bereikbaar met de auto als het openbaar vervoer. Het Centraal Station is op loopafstand.

Parkeren:
Parkeergelegenheid in het centrum van Dordrecht is goed door de aanwezigheid van diverse parkeergarages.
Parkeergarage Drievriendenhof is direct tegenover de winkelruimte.

Huurbetalingen:
Per maand vooruit door middel van overboeking of automatische incasso.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Locatie Stad Dordrecht:
Dordrecht is een stad in de provincie Zuid-Holland, gelegen aan de rivier de Merwede. Het is de op vier na grootste stad van de provincie en heeft ongeveer 120.000 inwoners. Dordrecht staat bekend om zijn rijke geschiedenis en haar binnenstad staat vol met monumentale gebouwen. Tegenwoordig is Dordrecht een bruisende stad met een historische binnenstad, vele bezienswaardigheden, winkels, restaurants en evenementen. Het is ook een populaire bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur. De stad is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is gelegen op korte afstand van andere grote steden zoals Rotterdam en Breda.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse in deze winkel? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!