Resultaten laden ...

Stationsplein 22 11

100 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
De voor verhuur beschikbare unit is gelegen op het Centraal Station van Eindhoven, dagelijks goed voor zo'n 65.000 treinreizigers, en uitsluitend bestemd voor detailhandel. Behoudens de diverse foodconcepten zoals Starbucks, Burger King, Smullers en Monkey Coffee treft u in de winkelgalerij ook de filialen van Etos, AKO, en AH to Go.

Object
De tot voor kort bij Erica's Drogisterij in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een front van circa 8,8 meter en een vloeroppervlak van circa 96 m². De unit is aan de hoofdas gelegen aan de zijde van het stadscentrum tussen de winkels van Sissy Boy, Servicepoint en Jumbo City. Mede door de ligging aan de hoofdas heeft u hier een maximale passantenstroom.

Het Station is dusdanig ingericht dat de winkel via een centraal dock kan worden bevoorraad.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, exclusief de roerende zaken doch inclusief huidig aanwezig sanitair, vloer- en wandafwerking, plafondverlichting, luchtgordijn en luchtbehandelingsinstallatie.

Verhuurd wordt het casco, te weten kale bouwvloer, bouwplafond, bouwmuren, aansluitpunt ten behoeve van een natte groep, bestaande energie tot aan de meterkast, centrale verwarmings-/koelinstallatie en sprinklerbasis met brandmeld- en ontruimingsinstallatie.

Aanvaarding
Per direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan