Resultaten laden ...

Stationsstraat 1

2.033 m2 winkelruimte te huur in Bergen

Kenmerken

Oppervlakte verkoopvloer 2033 m2
Frontbreedte winkel 4800 m
Aantal bouwlagen 1
Welstandsklasse A1
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Ondernemen in een prachtig getransformeerd pand op top locatie in het centrum van Bergen op Zoom? Dan is dit de kans voor uw onderneming!

Recent is het voormalige V&D pand volledig getransformeerd naar een nieuw complex met 45 luxe appartementen. Onder deze luxueuze appartementen is een commerciële plint gelegen op de begane grond ter grootte van ca. 2.033 m². Het pand is gelegen op de kop van de twee belangrijkste winkelstraten van Bergen op Zoom (Wouwsestraat - Sint-Josephstraat). Tegenover het pand bevindt zich een parkeerterrein en slechts 200 meter verder bevindt zich het centrale openbaar vervoer station (bus en trein). Dit tezamen maakt dat de locatie goed bereikbaar is, en voor ieder publiek toegankelijk. De ruimte is zodoende geschikt voor brede gebruiksdoeleinden als winkelruimte, kantoorruimte, baliefunctie, e.d.

Oppervlakte
Het totaal betreft 2.033 m² BVO. De ruimte is onder te verdelen in diverse ruimten. Tevens is er een gezamenlijke expeditieruimte/verkeersruimte aanwezig van ca. 93 m².

Bestemming
Het pand valt binnen het bestemmingsplan Binnenstad (onherroepelijk 6-1-2010), met als aanduiding Centrum-1.

De centrum -1 gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. kantoren;
d. maatschappelijke voorzieningen

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Bergen op Zoom, sectie H, complexaanduiding 6209-A, appartementsindex 3.

Oplevering
In overleg, kan op korte termijn.

Huurprijs
De huurprijzen variëren van € 150,- tot € 225,- per m2 per jaar afhankelijk van de grootte en ligging.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Service- en promotiekosten
De kosten voor de gehele plint zijn begroot op € 9.670,- per jaar (excl. eventuele indexering). Deze kosten zullen naar rato van het aantal gehuurde m² worden verrekend. Tot de servicekosten behoren o.a. aanleg, onderhoud, reparatie en vervanging van gemeenschappelijke voorzieningen. Onder de servicekosten vallen tevens de opstal- en aansprakelijkheidsverzekering en een toevoeging aan de onderhoudsreserve.

Energielabel
Wordt opnieuw opgesteld. Verwachting is label A.

Opleveringsniveau
-Ruwe betonvloer, bovenzijde ruwe vloer bedraagt ca. 700mm minus Peil, de afwerkvloer wordt door en voor rekening van huurder aangebracht; de door huurder aan te brengen dekvloer dient te voldoen aan de uitgangspunten van verhuurder o.a. in verband met het voorkomen van contactgeluid;
-Onafgewerkte unit scheidende wanden uitgevoerd in metal-stud;
-Per unit zijn 2 aansluitpunten voorzien (afgedopt): 1x natte groep en 1x pantry;
-Nutsvoorzieningen tot in de meterkast met aansluiting ten behoeve van elektra, water, riool, KPN en CAI. Israpunt door huurder aan te vragen;
-De aansluitwaarde bedraagt 3 x 40 Amp, verzwaring in overleg mogelijk en water 1,5m³/uur;
-Vrije hoogte van de winkels bedraagt ca. 3,6 m onderkant balken en ca. 4,3 m onderkant vloer;
-De nuttige vloerbelasting bedraagt 4 KN/m2;
-Er is voorzien in voldoende afblaaskanalen;
-Er is een technische ruimte van ca. 42 m² beschikbaar op de begane grond voor alle units gezamenlijk t.b.v. ventilatie/luchtbehandeling en/of koeling;
-Verwarming: Op het dak is opstelruimte t.b.v. installaties beschikbaar.

Zekerheidsstelling
Huurder zal een bankgarantie afgeven aan verhuurder ter grootte van 3 maanden huur inclusief het voorschot op de servicekosten en daarover verschuldigde BTW.

Huurperiode
Minimaal 5 jaar

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst gebaseerd op het ROZ-model 2012, aangevuld met enkele bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent verhuur van de ruimten aan de Stationsstraat 1/3/3a en Arnoldus Asselbergsstraat 1a te Bergen op Zoom. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Helmig Bedrijfsonroerendgoed geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Anno52 is een ontwikkeling van de BVR Groep. De verhuur wordt gedaan in samenwerking met Vogelaar Winkels & Vastgoed en RemmersVanGorkom Vastgoedadviseurs.