Resultaten laden ...

Stationsstraat 74

203 m2 winkelruimte te huur in Ermelo

Kenmerken

Huurprijs € 29.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk

Te huur: Stationsstraat 74 Ermelo

Gelegen in het winkelgebied van Ermelo met o.a. landelijke ketens als Trekpleister, Blokker, Expert, Etos, Bruna en Livera en plaatselijke ondernemers als 03 één en veertig, MD Fashion & Shoes en juwelier Van Dam.
Eveneens supermarkten Aldi en Plus op loopafstand en diverse horeca met gezellige terrassen.

Goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en auto en het NS-station.

VERHUURBARE VLOEROPPERVLAKTE
In totaal circa 203 m² VVO.

OPLEVERINGSNIVEAU / VOORZIENINGEN
De winkelruimte wordt casco opgeleverd voorzien van:
- een meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen;
- een systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- een cv-installatie;
- een heteluchtgordijn;
- een gedeelde pantry;
- een toilet.

De huurprijs bedraagt € 29.000,- per jaar exclusief BTW.

Parkeren is mogelijk in omgeving van de winkel (blauwe zone).

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen. Het uitgangspunt van verhuurder is 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

BETALINGEN
Per maand vooraf.

AANVAARDING
In overleg.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012 vastgesteld.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na ingangsdatum.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.