Resultaten laden ...

Tarwelaan 68

174 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurprijs € 26.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Vaartbroek

Locatie
Wijkwinkelcentrum Vaartbroek is gelegen aan de noordoostzijde van Eindhoven en is te betitelen als één van de grotere wijkwinkelcentra van Eindhoven. Het winkelcentrum kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van 30 winkels, bestaande uit een complete verswinkelstraat, alsmede diverse speciaalzaken. Maar ook bekende landelijke filiaalbedrijven zoals Zeeman, Etos, Shoeby Fashion, Kruidvat en de supermarkten Albert Heijn en Lidl zijn in het wijkwinkelcentrum gevestigd.

Object
Onderhavige winkelunit (circa 174 m²) is gelegen tussen optiek Buisman en New York Pizza en nabij de speciaalzaken van De Voetwinkel en Bike Repair. Mede vanwege de ligging aan de Tarwelaan is er sprake van een hoge attentiewaarde. Aan de achterzijde van het pand is een portaal gerealiseerd voor laad- en losmogelijkheden.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, reeds voorzien van een winkelpui met entreedeur, nutsvoorzieningen tot in de meterkast (water en elektra), toilet, pantry en de huidige casco vloer-, wand- en plafondafwerking.

Parkeren
Winkelcentrum Vaartbroek beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op beide parkeerterreinen. Daarnaast zijn er direct voor de unit ook nog parkeerplaatsen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan