Resultaten laden ...

Terweeweg 54

75 m2 winkelruimte te huur in Oegstgeest

Kenmerken

Huurprijs € 1.500 /maand
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Oranje Nassau

Op de hoek van de Terweeweg en de Kempaerstraat staat deze representatieve winkelruimte van ca. 75 m² gelegen in het oude centrum van Oegstgeest. Op zichtlocatie in het winkelcentrum komt de winkelruimte met een frontbreedte van ca. 7 meter volledig tot zijn recht. Tevens bevindt er zich een tweede entree aan de Terweemarche.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via de Rijksweg A44 alsmede de Provinciale weg N206.
Bereikbaarheid per openbaar vervoer is als goed te kenmerken. Diverse bushalten bevinden zich in de directe omgeving van het object.
Vanaf het centraal station leiden is het ca. 5 minuten met de fiets.

OPPERVLAKTE / INDELING
In totaal bestaat de winkelruimte uit ca. 75 m²

PARKEERMOGELIJKHEDEN
Er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen rondom de winkel.
Let op! Gedeeltes bestaan uit de blauwe zone.

BESTEMMING
Zie voor het volledige bestemmingsplan: ruimtelijkeplannen.nl

OPLEVERINGSNIVEAU
Het onroerend goed wordt in overleg opgeleverd.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.
Indien niet geopteerd kan worden voor een met BTW belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van contracten met leveranciers voor nutsvoorzieningen en data/telefoon.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

AANVAARDING
Het object is in overleg beschikbaar.

COURTAGE
Mocht door bemiddeling van Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. een transactie tot stand komen, zult u hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente : Oegstgeest
Sectie : C
Nummer : 1644

BIJZONDERHEDEN
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van verhuurder.

OVERIG
Bezichtigingen uitsluitend op een daartoe afgesproken tijdstip met Van der Kooij Bedrijfsmakelaars B.V. (071- 760 00 50)

DISCLAIMER
Deze vrijblijvende projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Als u een aanbieding wenst, kan van der Kooij Bedrijfsmakelaars deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Aan de samenstelling van
deze vrijblijvende projectinformatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Het gebruik ervan geschiedt voor eigen risico. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan