Resultaten laden ...

Tolbergcentrum 136- 178

65 - 403 m2 winkelruimte te huur in Roosendaal

Kenmerken

Huurprijs prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Tolberg-Centrum
Frontbreedte 6000 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Ja
Publieksgerichte dienstverlening Ja
Detailhandel Ja

- Diverse nieuwe winkelunits in winkelcentrum Tolbergcentrum
- Publiekstrekkers: Albert Heijn, PLUS én Kruidvat
- In grootte variërend van 65 tot 403 m²
- Geschatte passantenaantallen: 30.000 per week

Winkelcentrum Tolberg is gelegen in Tolberg, een grote woonwijk aan de zuidwestkant van Roosendaal. Rondom het winkelcentrum liggen veel belangrijke wijkvoorzieningen, zoals een wijkgebouw, een basisschool, een gemeentelijke gymzaal, een huisartspraktijk, een paramedisch dienstencentrum, een apotheek, een tandartsencentrum, een dierenkliniek en een bibliotheek. Samen vormen deze voorzieningen het bruisende wijkcentrum van Tolberg.

Het winkelcentrum is gericht op de dagelijkse boodschappen en biedt momenteel onderdak aan twee full-service supermarkten (Albert Heijn en PLUS), een drogisterij (Kruidvat), een slijterij (Gall & Gall), een bakker, een ambachtelijke slager, een kaas- en delicatessenzaak, een kapsalon, een damesmodezaak, een bloemist, een kantoorvakhandel en een cafetaria. In de periode 2021-2023 is het winkelcentrum volledig gerenoveerd én uitgebreid tot circa 5.900 m² . Hierdoor is ruimte ontstaan om diverse ontbrekende branches aan het winkelaanbod toe te voegen. Op basis van recente tellingen bedraagt het geschatte aantal passanten per week circa 30.000 (bron: Locatus, maart 2023).

GEZOCHT
Wij zoeken échte ondernemers die met hun eigen zaak graag iets moois aan winkelcentrum Tolberg willen toevoegen. Daarnaast komen diverse geïnteresseerde franchiseformules graag in contact met enthousiaste franchisenemers. Grijp jij die kans met twee handen aan?

BEREIKBAARHEID
- Auto: het winkelcentrum ligt centraal in de wijk Tolberg, op een goede zichtlocatie aan de belangrijkste ontsluitingsroute van de wijk
- Fiets: via een fijnmazig net van fietspaden is het winkelcentrum optimaal bereikbaar
- Openbaar vervoer: de stadsbus (lijn 1) stopt viermaal per uur op loopafstand van het winkelcentrum

PARKEREN
Het winkelcentrum wordt aan drie zijden omgeven door parkeergelegenheid (circa 280 parkeerplaatsen) waar gratis en onbeperkt mag worden geparkeerd. Ook is rondom het winkelcentrum volop gelegenheid voor het stallen van fietsen.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan ‘Tolberg’ hebben alle objecten de bestemming ‘Gemengd-4’ (detailhandel, horeca, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen). Informatie over gebruiksmogelijkheden en voorschriften zijn verkrijgbaar bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkelunits worden casco opgeleverd, voorzien van een nieuwe pui en aansluitingen tot in de meterkast.

Maatstaat conform NEN 2580 is aanwezig.

INDELING
Zie de plattegrond onder ‘Alle media’.

HUURPRIJS
Op te vragen bij de makelaars.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Voldoet een huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

OVERIGE KOSTEN
- Servicekosten: circa € 12,50 per m² per jaar, te vermeerderen met 21% btw
- Promotiebijdrage: circa € 7,00 per m² per jaar, te vermeerderen met 21% btw

HUURTERMIJN
De huurtermijn bedraagt 5 jaar, gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

AANVAARDING
In overleg (op korte termijn mogelijk).

HUURBETALING
De totale betalingsverplichting (huur, servicekosten, promotiekosten en btw) dient per maand vooruit te worden voldaan.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden betalingsverplichting (huur, servicekosten en promotiebijdrage), te vermeerderen met de geldende btw.

HUURINDEXATIE
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst wordt gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

BIJZONDERHEDEN
Een huurovereenkomst wordt gesloten onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan