Resultaten laden ...

Torensteeg 3 A

137 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 40.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Burgwallen-Nieuwe Zijde

Prachtige winkelruimte van met veel mogelijkheden gelegen op een centrale locatie in Centrum Amsterdam. Winkelruimte gelegen tussen de Singel en de Nieuwezijds Voorburgwal en is voorzien van een mooie grote etalage. Ook is de ruimte voorzien van een speels splitlevel aan de achterzijde, plus een kelderruimte.

BESTEMMING
- kantoren;
- galeries;
- detailhandel

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Torensteeg is de verbindingsstraat tussen de Spuistraat en het Singel ter hoogte van de Torensluis uit 1648, ook bekend als brug 9, een bekende brug over het Singel.

Het is de oudste bewaard gebleven brug van Amsterdam en tevens de breedste brug van de stad. De brug is zo breed omdat er vroeger een toren op stond, de Jan Rooden-poortstoren (gesloopt in 1829). De kerkers van de toren bestaan nog steeds en maken nu deel uit van het brughoofd. In de keitjes op de brug zijn sinds 2003 de contouren van de vroegere torens herkenbaar gemaakt. De brug is nu bedekt met gezellige terrasjes. Ook staat er een buste van Multatuli op de brug.

De bereikbaarheid is goed, in de directe nabijheid bevindt zich de Dam met Madam Tussauds en het Paleis Op de Dam. Via de Rozengracht & Raadhuisstraat per auto goed te bereiken. Er rijden diverse tramlijnen in de directe omgeving.

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte):
Begane grond ca. 80 m²
Kelder ca. 59 m²

LEVERINGEN / DIENSTEN
Huurder dient zelf het contract voor gas, water en elektra af te sluiten.

OPZEGTERMIJN
Opzegtermijn van één jaar.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de NVM in onroerend goed, aangevuld met specifieke verhuurvoorwaarden.

OMZETBELASTING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

GARANTSTELLING
Een minimale bankgarantie met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief servicekosten en btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

UITDRUKKELIJKE VOORBEHODEN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST
Alle mondelinge en schriftelijke correspondentie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst inzake het aangeboden object komt pas tot stand nadat een daartoe strekkende overeenkomst door beide partijen is geparafeerd en ondertekend. Voorafgaand hieraan is nimmer sprake van enige overeenstemming waaraan rechten en/of plichten zouden kunnen worden ontleend. Daarnaast geldt te allen tijde het voorbehoud van instemming van de eigena(a)r(en) van het object voor de totstandkoming van een overeenkomst.