Resultaten laden ...

van Echtenstraat 25

594 m2 winkelruimte te huur in Hoogeveen

Kenmerken

Huurprijs € 1.745 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Centrum

Op een prachtige locatie in het hart van Hoogeveen hebben we een multifunctionele ruimte beschikbaar. Deze commerciële ruimte is hoogwaardig afgewerkt en uitgerust met alle moderne gemakken.

Dankzij haar brede bestemming en uitstekende ligging in de buurt van de parkeerterreinen aan zowel de Van Echtenstraat als het Armenwerkhuispad, biedt deze ruimte talloze mogelijkheden. Van een winkel tot aan een maatschappelijke functie, de opties zijn eindeloos.
Het pand bevindt zich nabij het bruisende horecacentrum van Hoogeveen, inclusief de bioscoop, en grenst aan de achterkant direct aan de grootste horecastraat van de stad.

Metrages (BVO)

Winkel-/kantoorruimte: ca. 198 m² BVO

Parkeren

In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het huidige bestemmingsplan is er sprake van een “Gemengd” bestemming en zijn de gronden bestemd voor detailhandel, kantoren en maatschappelijke dienstverlening.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

Het object wordt zeer compleet opgeleverd en is onder meer voorzien van:

- Achteringang
- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Cv- installatie
- Datapunten en kabelgoten
- Dubbele beglazing
- Inbouwverlichting
- Internetaansluiting
- Kamerindeling
- Laminaat
- Mogelijkheid reclame op achtergevel bij parkeerterrein
- Pantry
- Reclame mogelijk op de gevel
- Stucwerkplafond
- Systeemplafond
- Telefonieaansluiting
- Toiletruimte
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs: € 1.745,- per maand.

Servicekosten: Niet van toepassing, de unit beschikt over eigen nutsvoorzieningen.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Aanvaarding: Per direct.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan