Resultaten laden ...

Veestraat 22

315 m2 winkelruimte te huur in Helmond

Kenmerken

Huurprijs € 75.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Locatie
Het betreft een winkelruimte, gelegen in het A-1 kernwinkelgebied van het centrum van Helmond. De winkelruimte is gesitueerd op de hoek Veestraat-Oude Aa en gelegen direct tegenover Van Oorschot Mode. Uiteraard is ook het landelijk filiaalbedrijf goed vertegenwoordigd met vestigingen van Rituals, Specsavers, HEMA, Blokker, ONLY et cetera.

Object
Het object heeft een oppervlakte van circa 315 m² winkelruimte (bvo) gelegen op de begane grond.

De ruimten op de verdieping mogen desgewenst ook voor kantoor of bewoning worden gebruikt. Huurder dient wel zelf zorg te dragen voor de benodigde vergunningen en eventuele verbouwingen.

Opleveringsniveau
Het object zal als casco verhuurd worden en opgeleverd in de huidige staat. Het aantal m² is later definitief te bepalen aangezien de verdiepingen gesplitst gaan worden van de winkel op de begane grond. De verdiepingen worden dus niet mee-verhuurd. De aanwezige meterkast en zij-entree zijn gezamenlijk te gebruiken met de huurder(s) van de verdiepingen. Huurder en verhuurder zullen aanvullende afspraken maken inzake de aansluitingen gas, water en elektra. Dit kan bijvoorbeeld met tussenmeters worden opgelost.

Parkeren
Het centrum van Helmond beschikt over ruim voldoende parkeermogelijkheden. Ook beschikt de Elzaspassage over een eigen parkeergarage. Deze is op loopafstand gelegen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan