Resultaten laden ...

Verlengde Dorpsstraat 4

50 - 250 m2 winkelruimte te huur in Putten

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Putten-Centrum

Putten wordt door Holidu, een veelgebruikte zoekmachine voor vakantiehuizen, gerekend tot de 3 meest populaire reisbestemmingen in Nederland!

In het hoofdseizoen kan de populatie in deze plaats oplopen tot ca. 50.000 (vaste en tijdelijke) inwoners, met alle voordelen van dien voor de fysieke retail en horeca.

Hier nu een winkel(filiaal) vestigen kan dus buitengewoon interessant zijn!

De winkelruimte (ca. 250 m2) die momenteel op de strategisch best denkbare locatie in het aantrekkelijke centrum van Putten wordt aangeboden is binnen de huidige branchemix zeer geschikt voor de volgende formules.

Huurcondities

Verhuurbare vloeroppervlakte:
ca. 250 m2

Frontbreedte:
ca.12 meter

Bestemming:
Winkelruimte conform artikel 7:290 BW

Opleveringsniveau:
-winkelpui
-meterkast met aansluitingen op de nutsvoorzieningen tot de meters
-toilet, kantoor en pantry
-verder casco

Huuringangsdatum:
In overleg

Huurprijs:
Op aanvraag

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum

Contract:
De huurovereenkomst is gebaseerd op het model voor winkelruimte (2012) zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met enkele aanvullingen van verhuurder

Huurtermijn:
5 + 5 jaar met verlengingsperiode van telkens 5 jaar

Opzegtermijn:
12 volle kalendermaanden

Huurbetaling:
Per maand vooruit

Servicekosten:
Nader overeen te komen

Bankgarantie:
Ter grootte van een kwartaalhuur te vermeerderen met omzetbelasting. De bankgarantie dient gesteld te zijn vóór aanvang ingangsdatum huurovereenkomst.

Omzetbelasting:
Er wordt geopteerd voor belaste huur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de adviseur van verhuurder vast te stellen percentage.

Bijzonderheden:
Aanvullende bepalingen huurovereenkomst

Definitieve goedkeuring eigenaar

Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van eventuele fouten en wijzigingen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan