Resultaten laden ...

Vleesstraat 31

62 - 168 m2 winkelruimte te huur in Venlo

Kenmerken

Huurprijs € 45.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Winkelcentrum

Locatie
Het kernwinkelgebied van Venlo wordt gevormd door de historische hoofdwinkelstraten Vleesstraat, Markt en Lomstraat. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is centraal gelegen in het drukste gedeelte van de Vleesstraat en op de kop van de Klaasstraat. In de directe nabijheid zijn de formules gevestigd van HEMA, Gerry Weber, So Low, Rituals, Hunkemöller, Lucardi, Open32 et cetera.

Object
Het winkelpand is prominent gelegen op de kop van de Vleesstraat/Klaasstraat waardoor het geheel over een maximale attentiewaarde beschikt.

Het nu nog bij Kayori in gebruik zijnde winkelpand komt per 1 januari 2024 beschikbaar voor de verhuur en beschikt op de begane grond over circa 62 m² winkelruimte. De eerste etage, circa 58 m² groot, is vanuit de winkel goed bereikbaar via de bordestrap.

Het gehuurde is als volgt opgebouwd:

- begane grond circa 62 m²;
- eerste/tweede en derde etage elk circa 58 m²;
- kelderruimte circa 45 m², de kelder is manshoog en vanuit de winkelruimte via trapluik bereikbaar.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan