Resultaten laden ...

Vlietskant 43 43 a

112 m2 winkelruimte te koop in Leerdam

Kenmerken

Prijs € 395.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Leerdam-Centrum

Winkelruimte met (zelfstandige) bovenwoning in het gezellige centrum van Leerdam.

Op een A2-locatie in het centrum van Leerdam, op loopafstand van het NS-station Leerdam en het winkelcentrum, bieden wij deze winkelruimte met bovenwoning te koop aan.

Indeling:
Vlietskant 43a:
Deze instapklare bovenwoning is gelegen midden in het centrum van Leerdam aan de Vlietskant. Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 102 m², verdeeld over 2 woonlagen en beschikt onder andere over een moderne woonkeuken, een lichte woonkamer, een nette badkamer en 2 slaapkamers. Kortom: een ideaal appartement!

De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, oven, 4-pits gasfornuis, vaatwasser en afzuigkap.
De badkamer is modern afgewerkt met een douche en een wastafel.
De woning beschikt over een dakterras waar u veel ruimte heeft om lekker te genieten van het weer. Het dakterras is gesitueerd op het westen. Het is een fijne toevoeging aan de woning zodat u ook heerlijk van de zon kan genieten.

Begane grond: entree, hal met toegang tot de berging, winkelruimte en trap naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: Hal, twee slaapkamers, open keuken , badkamer en toilet en woonkamer
Tweede verdieping: Trapopgang met twee aparte kamers en dakterras.

Vlietskant 43:
De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 112 m². Hiervan is circa 68 m² de vloeroppervlakte van de winkelruimte. Binnen de bestemming zijn er tevens mogelijkheden tot wonen.

Entree aan de voorzijde; glazen front van ca. 5,8 meter; winkelruimte; gang met trapopgang naar de bovenwoning; berging; kantoorruimte.

Parkeervoorziening:
Er zijn diverse parkeervoorzieningen in de directe omgeving (betaald / vergunning).

Bestemming:
Het object heeft de bestemming: Centrum-2. De voor 'Centrum - 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a.:
1. detailhandel;
2. het wonen met niet-publiekgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteiten;
3. publiekgerichte dienstverlening;
4. kantoren;
5. maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat het bruto vloeroppervlak van een maatschappelijke voorziening maximaal 300 m2 mag bedragen;

Energielabel:
Het winkelpand is voorzien van energielabel A+ en de bovenwoning heeft energielabel F. Beide energielabels zijn geldig tot december 2032.

Ligging:
Leerdam, met circa 21.000 inwoners, ligt op de grens van Zuid-Holland en Gelderland in het gebied ‘Vijfheerenlanden’ aan het riviertje de Linge. Een afwisselend landschap van weilanden, boomgaarden, grienden en rietvelden. Leerdam is zeer centraal gelegen in het land, in directe omgeving treft u de A27, A2 en A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten.
De stad heeft een rijke geschiedenis, zoals de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden, de stadswallen aan de Zuidwal en het Oude Raadhuis. Met de vestiging van de eerste glasblazerij in 1765 werd een onuitwisbaar stempel op Leerdam gedrukt. Tot op heden staat Leerdam internationaal als Glasstad bekend.

Aanvaarding:
In overleg.

Vraagprijs:
€ 395.000,- kosten koper

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan