Resultaten laden ...

Vrijstraat 8

145 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Huurprijs € 83.500 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Locatie
De in het kernwinkelgebied gelegen winkelruimte is gesitueerd in het eerste gedeelte van de Vrijstraat, nabij de kruising met de Demer en de Rechtestraat. De Vrijstraat kenmerkt zich door de aanwezigheid van diverse filiaalbedrijven zoals juweliershuis Schaap & Citroen, Costes, Eddy's vrijetijdsmode, Flying Tiger, Musthaves, Subway, Douwe Egberts en Livera.

Object
De bij Univé in gebruik zijnde winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 145 m² met een netto front van circa 5,3 meter.
De winkelruimte beschikt over veel vrije hoogte met aan de achterzijde optimale laad- en losmogelijkheden. De op de etages gelegen woonappartementen behoren niet tot het gehuurde en beschikken over een eigen opgang aan de achterzijde.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, uitgaande van een gladde betonvloer, gladde wand- en plafondafwerking, toilet, houten winkelpui met dubbele entreepartij en hardstenen gevelbeplating en meterkast met nutsvoorzieningen tot aan de meterkast.

Parkeren
Er zijn diverse mogelijkheden voor betaald openbaar parkeren, onder andere in de nabijgelegen parkeergarages van de Admirant, het Hooghuis en de Witte Dame.

Diversen
Aanvaarding in nader overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan