Resultaten laden ...

Winkelcentrum Wagnerplein
|
Wagnerplein 115

60 - 186 m2 winkelruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt De Schans
Frontbreedte 1100 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Ja
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Huurders opgelet!

Bij een huurovereenkomst van 5 jaar en een huur van € 225,-/m² BVO (91 of 95 m²) wordt de winkelruimte als volgt aangeboden, met:
- Cement dekvloer
- Keukenblokje
- Toilet
- Verwarming
- € 7.500,- ex btw investeringsbijdrage

Op een goed bezochte locatie gelegen winkelruimte van 186 m² (eventueel te splitsen in 91-96 m²) binnen het goed functionerende winkelcentrum Wagnerplein. De winkel ligt naast Zeeman Action en tegenover Norah Mode en Takko. Aan de andere zijde ligt Ter Stal en Etos. Op vrijdagen is de weekmarkt aan deze zijde van het winkelcentrum wat extra drukte veroorzaakt.

Winkelcentrum Wagnerplein is uniek in de regio Tilburg. Het is het enige overdekte winkelcentrum met drie supermarkten te weten Albert Heijn, Jumbo en Nettorama plus dus Action wat het redelijk uniek maakt. Ook liggen er ca. 700 gratis en goed bereikbare parkeerplaatsen tegen het centrum aan.

In het winkelcentrum zijn ook nog o.a. de volgende winkels gevestigd:
Hema, Kruidvat, Etos, Gall & Gall, Slagerij Vermeer, Slagerij Pessers, Nico Smit Vis, Bakkerij Floor van Lieshout, Meesterbakker Van Iersel, Kaatje Jans, Tran Vietnamese specialiteiten, Primera, Bruna, Bekker Boekhandel, Pearl, Hans Anders, D-reizen, Vd Bersselaar optiek, ’t Boeketje, Juwelier Leijnen, Van Haren Schoenen, Jola, Zeeman, Shoeby, Bonita, Femmz Fashion, Brainwash, Brasserie Manor, Kwalitaria.

Opleveringsniveau
De winkelruimte worden casco aangeboden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het standaard model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) van 2012.

Duur, verlenging en opzegging
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor een initiële huurtermijn van minimaal vijf jaar of tien jaar met verlengingsperioden van telkens vijf jaar.

Aanvaarding
De winkel is te aanvaarden in overleg.

Huurprijs
€ 225,-/m² BVO, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW)..

Prijspeil
Voor alle genoemde prijzen is het prijspeil heden.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs wordt jaarlijks per de huuringangsdatum, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, aangepast op basis van de wijzigingen van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) alle huishoudens (2015=100), zoals deze wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurbetaling
De huurpenningen, servicekosten, promotiekosten, parkeerbijdrage en omzetbelasting worden per maand of kwartaal vooruit betaald.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Leveringen en diensten, voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten betreft € 26,-/m².

Promotiebijdrage
De promotiebijdrage is momenteel € 6,00/m² .