Resultaten laden ...

Westerlengte 7

500 - 3.320 m2 winkelruimte te huur in Elburg

Kenmerken

Huurprijs € 60 m²/jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Elburg-Zuid
Bedrijventerrein Oostendorp 1/2

TE HUUR
Westerlengte 7 te Elburg

OBJECT
Aan de poort van bedrijventerrein ‘Oostendorp’ bevind zicht dit multifunctionele winkelpand. Met een perfecte zicht locatie vanaf de Zuiderzeestraatweg Oost is dit een A1 locatie voor elk bedrijf.
Het gebouw is verdeeld over vier bouwlagen en kan voor vele doeleinden ingezet worden. Vanuit het bestemmingsplan is de locatie tevens bestemd voor verkoop van goederen waar veel ruimte voor nodig is, zoals keukencentra, meubels/bedden/matrassen, campingartikelen, woon en tuin accessoires enz.

ENERGIE
Het gebouw beschikt over een energielabel A+++, dit label is begin 2022 afgegeven. Inmiddels is het gebouw ook voorzien van zonnepanelen. Het klimaat in het gebouw wordt beheerst door een energiezuinige aardwarmte installatie. Deze installatie koelt en verwarmd het gehele gebouw. Ook is er op de begane grond zonwering aanwezig. Bovengenoemde voorzieningen maken dit gebouw zeer energiezuinig waardoor de energielasten erg laag zijn voor dit object.

LIGGING
Op een uitstekende zichtlocatie gelegen aan de rand van bedrijventerrein ‘Oostendorp' nabij diverse uitvalswegen N309/308 (Elburg - Wezep) en de N309 (Elburg – 't Harde). De Rijksweg A28 is bereikbaar binnen 7 autominuten. Een bushalte is op loopafstand gesitueerd en het NS station ('t Harde) ligt op ca. 4,5 km.

VERHUURBARE VLOEROPPERVLAKTE
Totaal ca. 3.320 m² b.v.o. bestaande uit:
ca. 400 m² centrale hal met trappenhuis, goederenlift en personenlift, pantry, sanitair, winkelruimte met balie gelegen op de begane grond (gedeeltelijk verhuurd);
ca. 980 m² centrale hal met trappenhuis, goederenlift en personenlift en sanitair, winkelruimte gelegen op de 1e verdieping;
ca. 980 m² centrale hal met trappenhuis, goederenlift en personenlift en sanitair, winkelruimte gelegen op de 2e verdieping;
3e verdieping is verhuurd.

PARKEREN
Bij het gehuurde horen 25 parkeerplaatsen op eigen terrein.

DEELVERHUUR IS BESPREEKBAAR.

VOORZIENINGEN
-de winkelruimten zijn voorzien van systeemplafonds met tl-verlichting.
-verwarming en koelen via aardwarmte,
-aanvullend zijn er gas gestookte CV-ketels aanwezig.
-personenlift;
-goederenlift (4 m x 1,1 m);
-zowel de begane grond als de verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd als betonvloeren.

LEVERING EN DIENSTEN:
Wanneer het bedrijfsobject in zijn geheel wordt gehuurd zullen alle leveringen en diensten zelfstandig afgesloten dienen te worden bij leveranciers naar keuze.

Wanneer er deelverhuur plaatsvindt zullen de leveringen en diensten in een servicecontract worden ondergebracht, de afspraken en prijzen zullen in een later stadia worden besproken en vastgelegd.

AANVAARDING
Nader overeen te komen.

HUURPRIJS
€ 75,00 euro per m² exclusief omzetbelasting op de begane grond
€ 65,00 euro per m² exclusief omzetbelasting op de eerste verdieping
€ 55,00 euro per m² exclusief omzetbelasting op de tweede verdieping
€ 50,00 euro per m² exclusief omzetbelasting op de derde verdieping

HUURTERMIJN
vijf (5) jaar.

VOORTZETTINGSTERMIJN
vijf (5) jaar.

OPZEGTERMIJN
Twaalf (12) volle kalendermaanden.

INDEXERING
Jaarlijks conform CPI-Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

CONTRACT
ROZ-huurcontract voor winkelruimte, versie 2022 met bijbehorende algemene bepalingen, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

BANKGARANTIE/WAARBOGSOM
Ter grootte van een kwartaalhuur te vermeerderen met omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

PRIVACY
Brandt Bedrijfsmakelaars respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan