Resultaten laden ...

Wieenpassage 35

140 m2 winkelruimte te huur in Venlo

Kenmerken

Huurprijs € 25.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Blerick-Centrum

Locatie
De winkelruimte ligt in de zeer druk bezochte Wieënpassage, hartje centrum van Blerick. De Jumbo supermarkt zorgt dagelijks voor een enorme consumentenstroom, die tevens de winkels van onder andere Hema, Blokker, Trekpleister, Primera en Durlinger Schoenen kan bezoeken. Door de vele beschikbare parkeerplaatsen direct voor de deur is het winkelcentrum uitstekend bereikbaar voor de boodschappenconsument. De winkelruimte ligt bij binnenkomst in de passage aan de rechterzijde direct tegenover het Wijnhuis. Blerick telt circa 35.000 inwoners die de dagelijkse boodschappen hoofdzakelijk in hun eigen dorp doen.

Object
De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 140 m² en een breed front van circa 7 meter. De mooie rechthoekige overzichtelijke indeling heeft aan de achterzijde (linkerkant) de opslagruimte met toilet, keukenblok en personeelsverblijf. De winkelruimte wordt in de huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd, waarbij de huurder verantwoordelijk is voor alle aanwezige installaties.

Financieel
Huurprijs: € 25.000,00 per jaar, exclusief BTW.
Servicekosten: € 1.620,00 per jaar, exclusief BTW, ten behoeve van alle leveringen en diensten.
Promotiebijdrage: € 997,00 per jaar exclusief BTW, ten behoeve van promotionele activiteiten en aankleding van het winkelcentrum.

Parkeren
Direct voor het winkelcentrum, op het Wieënplein en aansluitend op de entree van de Jumbo en de passage, zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig, gereguleerd door middel van een blauwe zone. Aan de overzijde van de straat ligt het grote Schepenenplein die samen met het Wieënplein dient als parkeervoorziening voor het centrum van Blerick. Op het Schepenenplein kan men gratis parkeren.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan