Resultaten laden ...

Wilhelminaplein 22 b

587 m2 winkelruimte te huur in Someren

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte

Locatie
De commerciële ruimte ligt op een prominente zichtlocatie in hartje centrum aan het Wilhelminaplein te Someren. Het Wilhelminaplein vormt samen met de Postelstraat het kernwinkelgebied van Someren. De hoogwaardige uitstraling van het object maakt dat het geheel een enorme attentiewaarde heeft. De bestemming is centrumdoeleinden zodat alle commerciële functies zijn toegestaan. Een horeca invulling behoeft de goedkeuring van de VvE. De gemeente Someren telt circa 17.000 inwoners.

Object
De commerciële ruimte heeft een totale bruto-oppervlakte van circa 587 m² en een frontbreedte van 14 meter. Aan de achterzijde van het object zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig en hier geschiedt ook de bevoorrading middels een dubbele deur. Een en ander te bereiken door middel van de inrit links van het object. De vrije hoogte bedraagt circa 3 meter.

Opleveringsniveau
De commerciële ruimte wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief systeemplafond met verlichting, radiatoren en convectorverwarming, airconditioning en een separate toilet- en pantryruimte. De aansluiting op de nutsvoorzieningen vanuit de aanwezig meterkast komen voor rekening van huurder.

Parkeren
Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde zijn meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan