Resultaten laden ...

Wilhelminaplein 3

654 m2 winkelruimte te huur in Tegelen

Kenmerken

Huurprijs € 2.590 /maand
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Tegelen-Centrum

WINKEL-/KANTOORRUIMTE

In het opgewaardeerde en fraai aangelegde centrum van Tegelen bieden wij deze winkel-/kantoorruimte aan met een extra grote etalage aan 2 zijden van het pand en voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Ligging:
Winkel-/kantoorruimte gelegen tegenover de nieuwbouw op het Wilhelminaplein. De winkel-/kantoorruimte is gelegen aan het Wilhelminaplein in het centrum van Tegelen. Locatie met veel passantenverkeer en etalageruimte
aan de voor- en achterzijde van het object. Bekende bedrijven als Trekpleister, Kruidvat, HEMA, Jan Linders en plaatselijke bedrijven zoals Lunchroom de Gastronoom, Timmermans/Bruna zijn hier o.a. gevestigd.

Object:
Deze ruimte heeft een opp. van ca. 327 m² met eigen meterkast en pui van ca. 14 meter voor veel display ruimte en lichtinval. De gehele ruimte is voorzien van een verlaagd systeemplafond met verlichting. Ruime laad-/
losvoorziening aan achterzijde en magazijn. De winkelruimte beschikt over een magazijn, pantry met keukentje en apart toilet.

Energielabel:
A+

Bestemming:
De bestemming op basis van het vigerende bestemmingsplan Centrum Tegelen, betreft centrumdoeleinden, toegestaan zij o.a. kantoor, detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke doeleinden.

Bijzonderheden:
Voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Huurcondities

Huurprijs:
€ 2.590,-- per maand exclusief BTW.

Huurtermijn:
Standaard huurtermijn van 5 jaar, te verlengen met telkens 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit te voldoen.

Bankgarantie:
Conform het Roz-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks "alle huishoudens" (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Standaardmodel ROZ-contract model (kantoorruimte/winkelruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Per direct

Voorbehoud:
Goedkeuring verhuurder

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan