Resultaten laden ...

Willem de Zwijgerstraat 2 A

113 m2 winkelruimte te huur in Eindhoven

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Bergen

De te huur aangeboden kantoor-/ winkelruimte van ca. 113 m² BVO is prominent gelegen aan de Willem de Zwijgerstraat 2a te Eindhoven. Deze straat is van oudsher één van de uitvalswegen van het centrum van Eindhoven. De Willlem de Zwijgerstraat is daarbij het verlengde van De kleine Berg en maakt deel uit van het populaire gebied De Bergen.

De ruimte is zowel qua ruimte als qua bestemming bruikbaar voor retail als voor kantoor – en/of balie activiteiten. Thans is de ruimte nog in gebruik bij een Acupunctuur praktijk. Naast het object is kapperszaak “blownaway” gevestigd. Iets verderop de bekende sigaren- en sigarettenspeciaalzaak Piet van Kuyk.

VOORZIENINGEN:

Het object wordt casco verhuurd, waarbij o.a. de navolgende voorzieningen aanwezig zijn:

– representatieve entree
– verlaagd plafond met inbouw verlichting,
– siergrindvloer,
– verwarming d.m.v. radiatoren,
– toiletgroep,
– luxe keuken / pantry met vaatwasser,
koelkast, etc.
– separaat magazijn / verblijfsruimte
– het object beschikt over een achterom.

Thans is op basis van een gebruik sprake van een indeling met behandelkamers. Uitgangspunt is een oplevering leeg en zoals op de foto’s aangegeven. Desgewenst kan de indeling gehandhaafd blijven.

SERVCIEKOSTEN EN SERVICES:
Het object beschikt over een eigen verbruiksmeter voor gas, water en elektra waarvoor de huurder zelf een overeenkomst met een leverancier dient af te sluiten.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
Het object is goed bereikbaar zowel per auto, fiets als openbaar vervoer. In de directe omgeving bevindt zich een bushalte. Het centraal station ligt op ca. 1,5 kilometer.

PARKEREN:
Parkeerterrein De Rungraaf ligt op loopafstand. Hier zijn ruim voldoende openbare, betaalde, parkeerplaatsen voorhanden.
Tevens zijn er op zeer korte afstand enkele kort parkeerplaatsen gelegen aan de Grote Berg.

BESTEMMING:
De bestemming is ruim en voorziet in een gebruik als kantoor, detailhandel en /of een combinatie.