Resultaten laden ...

Zeugstraat 90 -92

539 m2 winkelruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Huurprijs € 4.000 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Nieuwe Markt en omgeving

Algemeen:
Het betreft hier een fraaie winkelruimte met luxe hardstenen pui met enorme etalageruimte en een frontbreedte van maar liefst 10 meter! Goede ligging in hartje binnenstad in een gezellige winkelstraat met gracht op 100 meter loopafstand van de Kleiweg, Hoogstraat en de Markt. Dit imposante pand biedt in totaal 539 m² vloeroppervlak.

In de omgeving zijn diverse horeca gelegenheden, dienstverleners en winkels gevestigd waaronder de landelijke schoenenwinkel O'Moda, Be One, Grand Café Central, David’s Gelato,een opticien en kleding- en schoenenzaak. Tevens zijn er in de nabije omgeving diverse delicatessen- en speciaalzaken gevestigd waaronder een bakker, slager, slijterij, visboer en kaasboer.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk in de omgeving (Nieuwe Markt Passage of Klein Amerika).

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse winkeldoeleinden of publieksgerichte dienstverlening.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 539 m² verdeeld over:
- circa 271 m² winkelruimte op de begane grond;
- circa 160 m² opslagruimte op de eerste verdieping;
- circa 95 m² opslagruimte op de tweede verdieping;
- circa 13 m² bergruimte op de vliering.

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau van de winkel is onder andere voorzien van:
- afgewerkte vloer, die bestaat uit hardstenen plavuizen en eiken parket (visgraat).
- systeemplafond;
- airco;
- verwarming;
- Aan de achterzijde van het pand bevinden zich dubbele deuren, waardoor afleveren van goederen/bevoorrading zeer goed mogelijk is.

Huurprijs:
€ 48.000,- per jaar exclusief BTW en eventuele servicekosten.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Gouda;
Sectie: C;
Nummer: 2100.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan