Resultaten laden ...

Zonnewijzer 14

109 m2 winkelruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum-Wat
Frontbreedte 700 cm
Branchebeperking Nee
Horeca toegestaan Nee
Publieksgerichte dienstverlening Nee
Detailhandel Nee

Algemeen:
Gelegen aan de Zonnewijzer in het winkelcentrum "De Nieuwe Hof" komt voor verhuur beschikbaar een winkelruimte van circa 109 m2 groot. Het winkelcentrum is gelegen in het centrum van de groene nieuwbouwwijk Nieuwland. Deze wijk telt 15 duizend inwoners en is door de ligging nabij ontsluitingswegen zeer goed bereikbaar.

Locatie:
De winkelruimte is gelegen aan het centrale plein van winkelcentrum "De Nieuwe Hof".

In de directe omgeving zijn verschillende landelijke filiaalwinkels gevestigd zoals Jumbo, Kruidvat, Primera en Bloemen & Planten Van Beest, daarbij zijn er ook verschillende verswinkels gevestigd waaronder Bakkerij Groendijck. In het winkelcentrum zijn diverse dienstverleners gevestigd, zoals een mondhygiënepraktijk, GGD Regio Utrecht, Ferron Optiek, Dierenartsenpraktijk Van Loenen, Apotheek Nieuwland en Gijsbrecht Tweewielers. Het horeca aanbod bestaat uit verschillende eetgelegenheden, afhaalrestaurants en een cafetaria.

Bereikbaarheid:
Het winkelcentrum is door middel van de auto zeer goed bereikbaar. Via de ontsluitingswegen Zeldertsepoort, Bunschoterstraat en Rondweg Noord zijn zijn de rijksweg A1 binnen 5 minuten, knooppunt Hoevelaken binnen 7 minuten en het centrum van Amersfoort binnen 10 minuten te bereiken.

Naast het winkelcentrum is bushalte Zonnewijzer gelegen. Door het uitgebreide netwerk van busstations is het winkelcentrum vanuit de wijk goed bereikbaar. Door middel van het openbaar vervoer zijn de NS-stations Amersfoort Centraal in circa 25 minuten en Vathorst in circa 35 minuten te bereiken.

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een metrage van 108,51 m² v.v.o.
Het bovenvermelde metrage is ingemeten conform NEN 2580, meetcertificaat c.o. 58827, 14-11-2022

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Parkeren:
Onder het winkelcentrum is de parkeergarage "Nieuwe Hof" gelegen, met een capaciteit van 134 parkeerplaatsen (gratis 1e 2 uur). Daarbij zijn er in de directe omgeving publieke laadstations voor elektrische voertuigen en veel openbare gratis parkeerplaatsen aanwezig.

Welstandsklasse: B1.

Frontbreedte: 7 meter.

Bestemming: Winkelruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 24.360,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: € 2.274,60 exclusief BTW per jaar.

Promotiekosten: € 774,12 exclusief BTW per jaar (i.v.m. lidmaatschap Ondernemersvereniging)

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan