Resultaten laden ...

Zuidplein 622

365 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 84.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Zuidplein

Algemeen:
De onderhavige winkelruimte bevindt zich direct naast de entree van de supermarkt van Lidl op de 1e verdieping. De winkelruimte bevindt zich tevens direct naast de roltrappen en lift van de entree van winkelcentrum Zuidplein aan de Pleinwegzijde.

Op winkelcentrumniveau zijn hier in de directe omgeving o.a. Xenos, KFC, Big Bazar, Odido shop, Action, Game Mania en Chabot gevestigd. De doorgang naar de naastgelegen uitbreiding/nieuwbouw van winkelcentrum Zuidplein, alwaar o.a. Albert Heijn en Amazing Oriental gevestigd zijn, bevindt zich ook aan deze zijde van het winkelcentrum en nabij de onderhavige winkelruimte.

Voorts zijn o.a. Primark, Kruidvat, Hunkemöller, Intertoys, Holland&Barrett, Primera, Vodafone/Ziggo, Pearle, Fit for Free, Bram Ladage, Dirk v/d Broek, HEMA, C&A, Only, MS Mode, Van Haren, Hans Anders, Snipes, Wam Denim, Normal, Subway, Ici Paris XL, Rituals, New Yorker, Douglas, McDonald’s, JD Sports, Bristol, Burger King, Jack&Jones, Etos, Siebel, Specsavers, WE, Duifhuizen, Kik, Manfield, Zeeman, Jamin, Foot Locker, TK Maxx en Zara in het winkelcentrum gevestigd.

Het Winkelcentrum Zuidplein is met ca. 60.000 m² winkelruimte het grootste winkelcentrum aan de zuidkant van Rotterdam en heeft niet alleen bezoekers uit de directe omgeving maar ook uit de agglomeratie.

Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, vanwege de zeer gunstige ligging ten opzichte van de A15 en de A16 en de beschikking over twee eigen parkeergarages met ca. 1.600 plaatsen. Per openbaar vervoer is het winkelcentrum perfect bereikbaar, door de situering naast het openbaar vervoersknooppunt Zuidplein, waar diverse bus- en metrolijnen samenkomen.

RENOVATIE WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN:
De Vereniging van Eigenaren (VvE) van winkelcentrum Zuidplein heeft recent ca. 20 miljoen geïnvesteerd in de upgrade van het winkelcentrum. De upgrade is vooral ingezet op de verbetering van de ‘kwaliteit, beleving, uitstraling en verblijfswaarde’ van het winkelcentrum.

Het winkelcentrum Zuidplein genereerde voor de upgrade een constante stroom van bijna elf miljoen bezoekers per jaar. De verwachting is dat dit aantal, na de upgrading, de realisatie van het project Hart van Zuid met nieuwe functies en de versterking van het openbaar vervoerknooppunt zal toenemen. Vorig jaar lag het bezoekersaantal al op ruim 13,2 miljoen!

Oppervlakte:
Ca. 365 m² BVO winkelruimte

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 84.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage service- en promotiekosten:
€ 22.000,-- per jaar*, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien - voor het eerst één jaar na huuringangsdatum - op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs alsmede de voorschotbijdrage service- en promotiekosten zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW zoals vastgesteld d.d. 17 september 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen en aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat opgeleverd. Voor de in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - heeft verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht en deze worden door huurder om niet overgenomen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan