Resultaten laden ...

Zuidplein Hoog 437

87 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 49.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Zuidplein

Algemeen:
Goed gelegen winkelruimte, deel uitmakend van het Winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam.
In de directe omgeving zijn o.a. Action, Game Mania, T-Mobile, Bazar, Xenos, Chabot en KFC gevestigd. Voorts zijn o.a. Primark, Kruidvat, Hunkemöller, Intertoys, Holland&Barrett, Primera, Vodafone/Ziggo, Pearle, Fit for Free, Bram Ladage, Dirk v/d Broek, HEMA, C&A, Only, MS Mode, Van Haren, Hans Anders, Snipes, Wam Denim, Normal, Subway, Ici Paris XL, Rituals, New Yorker, Douglas, McDonald’s, Sprinter, JD Sports, Bristol, Burger King, Jack&Jones, Etos, Siebel, Specsavers, WE, Duifhuizen, Kik, Manfield, Zeeman, Jamin, Foot Locker, TK Maxx en Zara in het winkelcentrum gevestigd.

De onderhavige winkelruimte is recent voorzien van een nieuwe pui.

Het Winkelcentrum Zuidplein is met ca. 60.000 m² winkelruimte het grootste winkelcentrum aan de zuidkant van Rotterdam en heeft niet alleen bezoekers uit de directe omgeving maar ook uit de agglomeratie.

Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, vanwege de zeer gunstige ligging ten opzichte van de A15 en de A16 en de beschikking over twee eigen parkeergarages met ca. 1.600 plaatsen. Per openbaar vervoer is het winkelcentrum perfect bereikbaar, door de situering naast het openbaar vervoersknooppunt Zuidplein, waar diverse bus- en metrolijnen samenkomen.

RENOVATIE WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN:
De Vereniging van Eigenaren (VvE) van winkelcentrum Zuidplein investeert op dit moment 20 miljoen in de upgrade van het winkelcentrum. De upgrade zet vooral in op de verbetering van de ‘kwaliteit, beleving, uitstraling en verblijfswaarde’ van het winkelcentrum.

Het winkelcentrum Zuidplein genereert een constante stroom van bijna elf miljoen bezoekers per jaar. De verwachting is dat dit aantal na de upgrading, de realisatie van het project Hart van Zuid met nieuwe functies en de versterking van het openbaar vervoerknooppunt zal toenemen.

Nabij de onderhavige winkelruimte bevindt zich de doorgang naar de naastgelegen uitbreiding/nieuwbouw van winkelcentrum Zuidplein, waar o.a. Albert Heijn en Amazing Oriental zijn gevestigd.

Oppervlakte:
Begane grond 87 m² BVO conform NEN2580.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 49.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage service- en promotiekosten:
€ 6.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien - voor het eerst één jaar na huuringangsdatum - op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs alsmede de voorschotbijdrage service- en promotiekosten zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat opgeleverd. Voor de in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - heeft verhuurder derhalve geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht alsmede worden deze door huurder om niet overgenomen.