Resultaten laden ...

Zuidplein Hoog 787

79 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 45.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Zuidplein

Algemeen:
Goed gelegen winkelruimte deel uitmakend van het Winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam. In de directe nabijheid zijn o.a. C&A, WE, ICI PARIS XL, MS Mode, Lucardi en Van Haren gevestigd. Voorts zijn o.a. Primark, Kruidvat, Hunkemöller, Intertoys, Holland&Barrett, Game Mania, T-Mobile, KPN, Big Bazar, Xenos, Chabot, KFC, Vodafone/Ziggo, Pearle, Fit for Free, Bram Ladage, Dirk v/d Broek, HEMA, Action, Only, Hans Anders, Snipes, Wam Denim, Normal, Subway, Rituals, New Yorker, Douglas, McDonald’s, Sprinter, JD Sports, Bristol, Burger King, Jack&Jones, Etos, Siebel, Specsavers, Duifhuizen, Kik, Manfield, Zeeman, Jamin, Foot Locker, TK Maxx en Zara in het winkelcentrum gevestigd.

Het Winkelcentrum Zuidplein is met ca. 60.000 m² winkelruimte het grootste winkelcentrum aan de zuidkant van Rotterdam en heeft niet alleen bezoekers uit de directe omgeving maar ook uit de agglomeratie.

Het winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer, vanwege de zeer gunstige ligging ten opzichte van de A15 en de A16 en de beschikking over twee eigen parkeergarages met ca. 1.600 plaatsen. Per openbaar vervoer is het winkelcentrum perfect bereikbaar, door de situering naast het openbaar vervoersknooppunt Zuidplein, waar diverse bus- en metrolijnen samenkomen.

RENOVATIE WINKELCENTRUM ZUIDPLEIN:
De Vereniging van Eigenaren (VvE) van winkelcentrum Zuidplein investeert op dit moment 20 miljoen in de upgrade van het winkelcentrum. De upgrade zet vooral in op de verbetering van de ‘kwaliteit, beleving, uitstraling en verblijfswaarde’ van het winkelcentrum.

Het winkelcentrum Zuidplein genereert een constante stroom van bijna elf miljoen bezoekers per jaar. De verwachting is dat dit aantal na de upgrading, de realisatie van het project Hart van Zuid met nieuwe functies en de versterking van het openbaar vervoerknooppunt zal toenemen.

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 79 m² BVO

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitende verlengingen van telkens 5 jaar.

Huurprijs:
€ 45.000,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Voorschotbijdrage service- & promotiekosten:
€ 5.004,-- per jaar, exclusief B.T.W.

Opleveringsdatum:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal drie maanden te vermeerderen met B.T.W.

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks worden herzien, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
De huurprijs alsmede de voorschotbijdrage service- & promotiekosten zullen worden belast met omzetbelasting. Uitgangspunt is, dat de huurder het gehuurde gedurende de gehele periode voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Model huurovereenkomst:
Standaard ROZ-Model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW zoals vastgesteld 17 september 2012, de daartoe behorende algemene bepalingen alsmede aangevuld met bepalingen van verhuurder.

Staat van oplevering:
Het gehuurde wordt door en/of vanwege verhuurder uitsluitend als casco verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat aan huurder opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen - welke niet tot het casco/gehuurde behoren - worden om niet aan huurder overgedragen, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.