Resultaten laden ...

Zuivelstraat 16

492 m2 winkelruimte te huur in Bergen

Kenmerken

Huurprijs € 3.500 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum

TE HUUR:
Winkelruimte te huur gelegen in het stadscentrum van Bergen op Zoom.

Indeling:
Het object omvat een representatieve winkelruimte met verdieping.

Begane grond:
De indeling op begane grondniveau bestaat uit een grote winkelruimte met een frontbreedte van circa 10 meter met aan de achterzijde een kantine, toilet en een goederenlift. (totaal circa 287 m² VVO).

Eerste verdieping:
Middels een tweetal vaste trappen komt u terecht op de eerste verdieping, welke geschikt is als opslagruimte (totaal circa 205 m² VVO).

Bereikbaarheid:
De winkelruimte is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd in het centrum van Bergen op Zoom, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Parkeren:
In de directe omgeving zijn diverse betaalde voorzieningen, waaronder een parkeergarage.

Condities:
Van toepassing zijn de gebruikelijke voorwaarden waaronder een standaard huur- overeenkomst model ROZ, jaarlijks indexering, deponering bankgarantie (3 maanden huurverplichting).

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie welke met zorg is samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door van De VIERWINDEN makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan