Resultaten laden ...

Telefoonweg 130 A

176 m2 zorg te huur in Ede

Kenmerken

Huurprijs € 225 m²/jaar
Functie Zorg
Wijk / Buurt Vogelbuurt

Commerciële unit beschikbaar in het centrum van Ede. Deze unit is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex 'Centre Village'.

Het complex bevindt zich op een uitstekende zichtlocatie aan een zeer toegankelijke weg tegenover treinstation ‘Ede Centrum’. Door haar brede bestemming is de unit geschikt voor medische-, maatschappelijke- of dienstverlenende doeleinden.

Metrages (BVO)

Totale oppervlakte: circa. 88 m2 BVO

Parkeren

Aan de voorzijde van het complex is volop parkeergelegenheid. Eventuele extra parkeergelegenheid is in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Bereikbaarheid

Vanwege de diverse uitvalswegen naar het centrum van Ede, de omringende dorpskernen en de op- en afritten van de snelwegen A12 (Den Haag – Oberhausen), A30 (Barneveld – Ede) en de A1 (Amsterdam – Enschede) is de unit goed bereikbaar met de auto.

Maar ook met het openbaar vervoer is de unit uitstekend bereikbaar. Het complex ligt direct tegenover het NS-station en op korte afstand zijn enkele bushaltes te bereiken.

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingplan heeft de unit een "Gemengd -5” bestemming met een functie aanduiding "bedrijf”. Hierdoor zijn onder andere kantoren, medische en maatschappelijke bedrijven toegestaan . Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De unit zal casco worden opgeleverd voorzien van;

- Dubbele beglazing
- Aluminium kozijnen
- Betonvloer

Als huurder dient u zelf zorg te dragen voor de verdere afwerking van de unit.

Huurcondities

Huurprijs: € 225 ,- per m2 per jaar.

Huurtermijn: 5 jaar.

Servicekosten: Niet van toepassing.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Er wordt niet geopteerd voor een belaste verhuur. Huurcontract: R.O.Z.-model op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan