Resultaten laden ...

Waar denkt u aan bij het huren van een bedrijfsruimte?

18 okt 2021 - door Bedrijfspand.com

Bent u als ondernemer op zoek naar een geschikte winkel- of kantoorruimte voor uw bedrijf? Een uitstekende keuze, want op die manier houdt u werk en privé perfect gescheiden. Past de aankoop van een pand niet binnen uw budget, dan is een ruimte huren natuurlijk een logische keuze. Waar let u op bij het aantrekken van een winkelruimte of kantoor voor uw bedrijf en wat is het aanbod of Bedrijfspand.com?

 

Het type bedrijfsruimte

Voor u op zoek gaat naar een geschikte ruimte voor uw bedrijf, is het belangrijk te bepalen wat voor soort ruimte u zoekt. Heeft u een winkel en zoekt u daarom winkelruimte? Of wilt u juist een kantoor, maar dan wel een met een sprekende showroom? Zet uw wensen en de opties op een rij. Bedenk daarnaast ook of het pand groot genoeg is voor uw bedrijf. Stelt dit u in staat door te groeien met uw onderneming? 

 

Looptijd huurovereenkomst en opzegtermijn

Een ruimte voor uw bedrijf huurt u vaak voor een bepaalde tijd. Wilt u het pand voor een langere tijd betrekken, dan is een huurovereenkomst van vijf jaar geen probleem. Durft u dit niet aan, dan is het verstandig om een keuze te maken voor een pand dat u slechts voor enkele jaren huurt. Lees u ook goed in hoe het zit met de opzegtermijn. Per wanneer kunt u de huur opzeggen en welke consequenties brengt dit met zich mee?

 

Huurprijs en andere kosten

De huurprijs is een doorslaggevende factor of u wel of geen huurovereenkomst ondertekent. Houd er rekening mee dat hoe meer wensen u heeft, hoe hoger de huurprijs uitvalt. Bovendien zijn er ook andere aspecten waar u rekening mee moet houden. Hoe zit het bijvoorbeeld met de servicekosten, betaalt u een waarborgsom en moet u een eventuele tussentijdse huurverhoging incalculeren? 

 

Locatie

Runt u een winkel? Dan is het prettig als de winkelruimte zich middenin de stad bevindt. Hier trekt u namelijk de meeste klanten aan. Sfeer, uitstraling en voldoende parkeergelegenheid zijn eveneens belangrijk. Bij een bedrijfs- of kantoorruimte is de locatie ook relevant. U wilt namelijk een kantoor dat goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

 

Ga op zoek naar een geschikte ruimte via Bedrijfspand.com

Zoekt u geschikte kantoorruimte of bedrijfsruimte voor uw onderneming? Vind uw volgende winkel- of kantoorpand via Bedrijfspand.com. Voor ieder type bedrijf vindt u via onze website een passend aanbod panden. Filter eenvoudig op bijvoorbeeld locatie en aantal vierkante meters en haal meer plezier uit het ondernemen.

Terug naar blog overzicht