Resultaten laden ...

Kampeerwinkel / kampeerzaak

Voor een middelgrote kampeerwinkel moet u rekening houden met ongeveer 3500m2 oppervlakte. Middelgrote tot grote kampeerwinkels zijn vrijwel altijd gevestigd op een C locatie. Op deze C locatie is de prijs per m2 laag omdat deze locaties vaak buiten een stadscentrum gelegen zijn. Omdat een C locatie buiten het stadscentrum te vinden is, is de bereikbaarheid voor leveranciers goed te noemen. Voor een kampeerzaak is parkeergelegenheid voor de deur essentieel. Klanten kunnen op deze manier snel hun gekochte kampeerartikelen inladen in de auto, en dit verhoogd het winkelgemak. Een kampeerwinkel moet een ruimte vrije hoogte hebben om bijvoorbeeld promo tenten op te kunnen zetten en caravans te kunnen showen.

Het winkelgedeelte neemt de meeste ruimte in beslag, reken op ongeveer 85%. Daarnaast dient u rekening te houden met een magazijn voor opslag van uw artikelen (10%). De overige 5% kunt u gebruiken voor catering, kantoorruimte en toiletten.

Zoekopdracht kampeerwinkel

Uw ideale kampeerzaak te huur of te koop nog niet gevonden? Plaats een zoekopdracht of zoek in ons aanbod van bedrijfspanden.