Resultaten laden ...

Kinderdagverblijf /dagopvang

Voor een kinderdagverblijf is ruimte erg belangrijk. De kinderen en begeleiders hebben voldoende beweegruimte nodig. Als regel wordt genomen dat er voor elk kind tenminste 3,5m2 bruto binnenruimte beschikbaar moet zijn. Ook een ruime buitenplaats is voor een kinderdagverblijf noodzakelijk om de kinderen buiten te laten spelen. Gaat u hierbij uit van tenminste 3m2 bruto buitenruimte per kind. De (interne)indeling van het kinderdagverblijf is erg belangrijk. Let op dat de slaapplaatsen niet direct naast de speelplaats gelegen zijn, dit in verband met geluidsoverlast. Een keuken/ eetzaal is ook noodzakelijk voor een kinderdagverblijf. Houd rekening met uiteenlopende interesses van kinderen in verschillende leeftijden, bij de indeling van de bedrijfsruimte. Als u van plan bent om ook mindervalide kinderen op te gaan vangen hiermee dan rekening tijdens uw zoektocht naar een geschikt bedrijfspand.

Locatie

Een B2 of een C locatie is doorgaans voldoende voor een kinderdagverblijf. Parkeerruimte in de nabije omgeving is erg belangrijk.

Aanbod Bedrijfsruimte

Bekijk tussen het aanbod van kinderdagverblijven op Bedrijfspand.com diverse beleggingsobjecten te huur en te koop. Uw ideale bedrijfspand nog niet gevonden? Plaats gratis een Zoekopdracht kinderdagverblijf en ontvang matches per e-mail van te koop staande bedrijfspanden die aan uw wensen voldoen. U kunt tot slot ook een kinderdagverblijf verhuren of verkopen via Bedrijfspand.com.