Resultaten laden ...

Kroeg

De oppervlakte van een gemiddelde kroeg in Nederland varieert van 50m2 tot ongeveer 150m2. De inrichting van een gemiddelde kroeg bestaat onder andere uit een biljarttafel dartborden, dansvloer, garderobe, bar, toiletten en een fruitautomaat. Een gemiddelde bezoeker van een café besteed zo rond de 12,- per bezoek. De opslagruimte van een gemiddelde kroeg is ongeveer 30m2. De ligging van een kroeg is erg belangrijk. Veruit de meeste kroegen zijn gevestigd in het (uitgaans)centrum van een dorp/ stad.

Kroeg te huur & te koop

Bent u van plan uw café of kroeg te verkopen/verhuren dan is Bedrijfspand.com de ideale site voor u. U kunt op Bedrijfspand.com gratis uw café of kroeg te koop of te huur aanbieden . Bent u juist op zoek naar een café of kroeg? Kijk dan op Bedrijfspand.com voor het actuele aanbod of plaats gratis een zoekopdracht.

Het bedrijfschap horeca en catering is de website voor startende ( horeca) ondernemers. Hart van de website is het kenniscentrum met 'Feiten en cijfers' over de horeca. Kijk op kenniscentrumhoreca.nl voor meer informatie