Resultaten laden ...

Parfumerie

Een parfumerie is over het algemeen gevestigd op een A-Locatie in een stadscentrum. Een parfumerie is ongeveer 75m2 tot 150m2 groot. Een parfumerie is vaak modern en trendy ingericht en het personeel ziet er verzorgd uit. Klanten verwachten professionele adviseuses die oog hebben voor advies op maat. Diverse parfumerieën hebben ook een visagist in dienst die klanten van persoonlijk make-up advies kan voorzien.

Naast allerlei geuren neemt cosmetica een groot deel van het assortiment van een parfumerie in. Daarnaast zijn interieur- en badkamer producten ook essentieel voor een evenwichtig assortiment.

Parkeerruimte is in een centrum van een stad of dorp vaak goed geregeld waardoor klanten gemakkelijk kunnen parkeren.

Parfumerie Aanbieden of zoeken

Op Bedrijfspand.com kunt u geheel kosteloos een Zakelijke Zoekopdracht plaatsen en zo op de hoogte blijven van nieuwe parfumerieën die te huur of te koop staan in uw regio.

Heeft u zelf een parfumerie die u wilt verkopen of verhuren? Biedt uw object dan aan op Bedrijfspand.com via dit formulier. U bent vanaf dan uitstekend te vinden via Google! Voor een selectie van webwinkels neem een kijkje op Webwinkelgids parfums en bestel een geurtje voor een vertrekkende of jarige collega bijvoorbeeld.