Resultaten laden ...

Schoonheidssalon

Schoonheidssalons zijn vaak gevestigd op B of C locaties in steden of dorpen. Naast ruimte voor de schoonheidssalon is er vaak ook een ruimte om cliënten te knippen. Een schoonheidssalon is ongeveer 85-130m2 groot. Qua indeling van de ruimte (130m2) van uw schoonheidssalon kunt u denken aan ruimte voor de salon 40m2 visagie /nagelstudio 15m2, tanningruimte 10m2 kantoorruimte 25m2, wachtruimte 15m2 en overige ruimte voor bijvoorbeeld de keuken, wachtruimte en toilet 25m2.

Een schoonheidssalon draagt zorg voor verzorging van de huid en voorkomt huidproblemen en vertraagt het verouderingsproces. Een combinatie van goede begeleiding en het gebruik van de juiste producten is belangrijk. Klanten verwachten de beste service. Het personeel moet de juiste diploma's hebben om in een schoonheidssalon te mogen werken, raadpleeg voor meer informatie de website van branche vereniging Anbos.

De inventaris van een schoonheidssalon bestaat uit onder andere: kaptafels met spiegels, wasbakken, klantenbalie, voorraadkasten, behandelstoelen, borstelapparaaten, manicuretafels en een pedicurestoel.

Op zoek naar een schoonheidssalon of wilt u een schoonheidssalon aanbieden?

Op Bedrijfspand.com kunt u gratis zoeken naar een actueel aanbod van bedrijfsruimte voor uw schoonheidssalon of gratis een Zakelijke Zoekopdracht plaatsen. U krijgt dan direct een e-mail bij een match!

Wilt u uw schoonheidssalon verkopen of verhuren?

Biedt uw schoonheidssalon dan direct aan op Bedrijfspand.com via dit formulier