Resultaten laden ...

Slagerij

Een slagerij moet aan strenge eisen voldoen. Dit komt door de strenge Europese wetgeving en eisen van de Voedsel en warenautoriteit (VWA). Een slager die toegelaten wil worden tot de Vereniging van Keurslagers moet voldoen aan extra eisen. Elk lid van de Verenging van Keurslagers kan op elk onverwacht moment keuringen verwachten om de kwaliteit te bewaken. De eisen en normen zijn terug te vinden in het Keurslager Formule Handboek.

Slagerij winkel

Een slagerij bestaat uit een winkel met producten, een koeltoonbank van ongeveer 10 meter, een koelcel, een stoomapparaat, een sealapparaat, een grilloven etcetra. Een gemiddelde slagerij is ongeveer 100m2 groot. Als u een slagerij wilt beginnen begin dan met het verzamelen van gegevens bij de kamer van koophandel. Deze instantie kan u zinvolle informatie geven over de branche regelgeving etcetra. Een slagerij is vaak gevestigd op een A of B locatie in het centrum van een stad of dorp.

Aanbod Bedrijfspanden

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte voor uw slagerij? Kijk dan tussen ons aanbod van bedrijfspanden op Bedrijfspand.com. Heeft u de ideale bedrijfsruimte voor uw slagerij nog niet gevonden? Plaats dan gratis een Zoekopdracht Bedrijfsruimte en ontvang matches per email van te koop staande bedrijfsruimte, winkelpanden etc! U kunt hier ook gratis uw Slagerij verhuren of verkopen via Bedrijfspand.com.

Ongedierte in de Slagerij

Last van muizen in uw slagerijbedrijf? Kijk op tips voor muizenbestrijding.