Resultaten laden ...

 Zoekfilters

Winkelruimte te huur en te koop in Haarlem

Populaire objectenEr zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 50 kilometer.


Winkels in Haarlem


Bekijk alle 0 winkels te huur en te koop in Haarlem. Bekijk de omschrijving, foto's en plattegronden en vind direct de winkels die u zoekt. Nieuwe winkels in Haarlem voor jou vind je bij Bedrijfspand.com.

Haarlem is een sfeervolle middelgrote stad in de Randstad. De stad heeft een historische binnenstad met veel monumentale panden, mooie grachten en gezellige straatjes. Er zijn veel winkels, speciaalzaken en boetieks gevestigd in Haarlem. In de binnenstad zitten veel eetgelegenheden en gezellige terrasjes. Haarlem is voor veel mensen een ideale stad om een gezellig dagje weg te gaan. Het winkelgebied van Haarlem bevindt zich voornamelijk in en nabij het centrum. Er zijn hier diverse mogelijkheden tot het kopen of huren van winkelruimte. Haarlem is goed bereikbaar van uit steden als Amsterdam, Den Haag, Almere en Utrecht. De verbindingen van en naar Haarlem zijn uitstekend. Zowel via het spoor als via de weg. Parkeren in Haarlem is geen probleem. In en nabij het centrum zijn diverse mogelijkheden tot parkeren, voornamelijk in parkeergarages. Het centrum van Haarlem is autoluw. Let er op als een winkelruimte koopt of huurt in Haarlem, hoe het geregeld is met de parkeervergunningen, bestemmingsplannen etcetera. Om latere moeilijkheden te voorkomen.