Resultaten laden ...

 Zoekfilters

Bedrijfsruimte te huur en te koop in Hilversum

  • Bedrijfsruimte te koop

  • € 275.000 k.k.

  • Vanaf 95 m2 tot 141 m2
Aangeboden door Siewe Bedrijfsmakelaars

Bekijk ook de bedrijfspanden in de volgende gemeentenEr zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 5 kilometer.


Bedrijfsruimten in Hilversum


Bekijk alle 1 bedrijfsruimten te huur en te koop in Hilversum. Bekijk de omschrijving, foto's en plattegronden en vind direct de bedrijfsruimten die u zoekt. Nieuwe bedrijfsruimten in Hilversum voor jou vind je bij Bedrijfspand.com.

Hilversum is gelegen in Noord-Holland en staat ook wel bekend als de ‘mediastad’. De stad kent een goede verbinding met Schiphol, Amersfoort, Amsterdam, Utrecht, etcetera. Belangrijke wegen zijn onder andere de A1, de A27, N201, de N403 en de N524. Via het spoor is Hilversum ook prima te bereiken. In Hilversum vindt u diverse mogelijkheden tot het kopen of huren van bedrijfsruimte. Belangrijke bedrijventerreinen zijn: Havenkwartier, Kerkelanden, Korte Noorderweg, Liebergerweg, Mussenstraat, Oude Amersfoortseweg en Zeverijnstraat. Wanneer u bedrijfsruimte gaat kopen of huren in Hilversum, denk dan eens aan verzamelgebouwen, flexwerkplekken of het huren met meerdere ondernemers. Dit kan u een hoop geld, tijd en moeite besparen. De catering, secretariaat werkzaamheden, vergunningen en het parkeren zijn vaak al geregeld.