Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Oude Pekela

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Oude Pekela. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Oude Pekela en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Oude Pekela bieden wij een goede oplossing.

Momenteel hebben we in Oude Pekela niet zoveel aanbod. We hebben het zoekgebied automatisch vergroot tot 5 kilometer. Zo heb je een overzicht van te huur en te koop staande panden in de omgeving van Oude Pekela. Bekijk ook het bedrijfsmatig aanbod in de gemeente Pekela voor meer aanbod in de regio.

Aanbod bedrijfsruimte in Oude Pekela

Er zijn weinig of geen resultaten gevonden in deze plaats, daarom is het zoekgebied vergroot tot 5 kilometer.

Winschoten, Winschoten
Winkelruimte te huur, 66m2

Huurprijs: 205 excl GWL

Winschoten, Winschoten
Winkelruimte te huur, 150m2

Huurprijs: 205 excl GWL

 Zoekfilters

Bedrijventerreinen in Oude Pekela

Bedrijventerrein Aa-Stroom
Bedrijventerrein Winschoterweg/Flessingsterrein


Bedrijfsruimte aanbod in Oude Pekela

Oude Pekela en Nieuwe Pekela bieden ondernemers in Oost Groningen volop bedrijfsruimte te huur en te koop. De industrie (maarliefst vijf industrieterreinen) is de belangrijkste bedrijfstak met een groot aandeel in de kartonindustrie. Startende bedrijven kunnen terecht in het bedrijvencentrum op Holland Marsh. In de dorpen vindt u tot slot winkelruimte.