Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Rijssen

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Rijssen. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Rijssen en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Rijssen bieden wij een goede oplossing.

Aanbod bedrijfsruimte in Rijssen

Walstraat 17, Rijssen
Kantoorruimte te huur, 1758m2

per maand

Haarstraat 3 C, Rijssen
Winkelruimte te huur, 290m2

€ 50.000,- per jaar

Fahrenheitstraat 21, Rijssen
Bedrijfsruimte te huur, 1600m2

per maand

Fahrenheitstraat 16, Rijssen
Bedrijfsruimte te huur, 1168m2

per maand

Schild 9A, Rijssen
Winkelruimte te huur, 424m2

Huurprijs: € 85.000,00 per jr.

Molendijk Noord 80, Rijssen
Bedrijfsruimte te huur, 1292m2

Huurprijs: va. € 35,- per m²/jr excl. BTW

Grotestraat 18 - 20B, Rijssen
Winkelruimte te huur en te koop, 130m2-298m2

Prijs: Op aanvraag

Walstraat 22, Rijssen
Kantoorruimte te koop, 180m2

€ 495.000,- k.k.

 Zoekfilters

Bedrijventerreinen in Rijssen

Bedrijventerrein Enterstraat
Bedrijventerrein de Mors Noorddeel Oost
Bedrijventerrein Noord-Deel West
Bedrijventerrein Noordermors
Bedrijventerrein Noordermors 2
Bedrijventerrein Noordermors 3
Bedrijventerrein Plaagslagen


Bedrijfsruimte aanbod in Rijssen

Rijssen heeft momenteel ruim 35.000 inwoners. De plaats staat bekend als een goede vestingingsplaats voor verschillende soorten bedrijven. Zo zijn er 4 grote industrieterreinen. Plaagslagen, dit is de naam van het nieuwe industrieterrein dat ten westen van De Mors in ontwikkeling is. Het is een terrein van zo’n 35 ha groot dat aansluit bij de uitbreiding van de woonwijk Veeneslagen. Het wordt een industrieterrein met veel open water en groen dat heel ruimtelijk oogt. Er is plaats voor bedrijven van verschillende aard en ook kleinere ondernemingen kunnen zich hier vestigen.

Industrieterrein De Kol is de naam van het industrieterrein dat gevestigd is in de kern Holten en nabij het station ligt. Dit industrieterrein is ongeveer 17 ha groot.
De Haar is de naam van het industrieterrein dat richting Deventer in de bebouwde kom ligt. Dit industrieterrein is ongeveer 15 ha groot.

Vletgaarsmaten is een industrieterrein dat in ontwikkeling is. Aantrekkelijk aan dit terrein is dat het gelegen is aan de N332 op twee kilometer van de A1. De 15 ha is volledig uitgegeven. Rijssen biedt naast alle industriegebieden, in het centrum ruimte voor katoorruimte en winkelruimte.