Resultaten laden ...

 Zoekfilters

provincie Friesland

Het aanbod van bedrijfsruimte in Friesland te huur en te koop is zeer divers. Van bedrijfspanden met zichtlocaties aan de A7 en A6 snelweg tot bedrijfsruimte aan het water in Harlingen. Daarnaast vind u hier ook kantoorruimte en winkelpanden te huur en te koop in Leeuwarden, Dokkum & Franeker en zakelijk vastgoed in Heerenveen en op de Waddeneilanden. Ook horecapanden in Sneek en loodsen in kleine Friese dorpen worden regelmatig aangeboden op deze bedrijfs onroerend goed website. Van alle gemeentes in Friesland vindt u hier aangeboden bedrijfspanden. Gebruik de kaart of legenda om door te klikken naar aanbod van zakelijke panden.

Vastgoed zoeken in Friesland

Naast een lokale BOG makelaar inschakelen kunt u ook een zoekopdracht plaatsen op deze website. Zoekt u een kantoor, winkelpand, bedrijfshal, beleggingspand of ander zakelijk object te huur of te koop, dan ontvangt u gratis een email bij een match met uw onroerend goed wensen voor de provincie Friesland.

Vastgoed Services Friesland

Als alternatief op de lokale bedrijfsmakelaar bieden wij u ook zakelijke vastgoed services in de gehele provincie Friesland zoals BOG taxaties, Bouwkundige Rapporten en Bedrijfshypotheken voor ondernemers.Populair bedrijfsruimte aanbod provincie Friesland