Resultaten laden ...

A-locaties

Zowel voor kantoren als voor winkels wordt over A, B en C locaties gesproken (ook wel welstandsklasse genoemd). Voor retail en FMCG ondernemers zijn de locaties van immens belang. Een A1 locatie is het hoofdwinkelgebied in een stad. Met andere woorden, de bekende winkelstraten van grote steden met de bekende winkelformules. Het 'fun shopping gehalte' is op A1 locaties groot. De prijs per m² is relatief hoog. A2 locaties vormen de aanloopstraten naar A1-locaties toe.

A1 locatie

Gebieden of winkelstraten met de hoogste bezoekersaantallen, uitgedrukt in een drukte-index lopend van 100 tot 75. Kenmerken zijn een voetgangersdomein, landelijk bekende publiekstrekkers en hoge koop- en huurprijzen. Modezaken, schoenen- en lederwarenzaken en warenhuizen bezetten hier meer dan 75% van de winkelvloeroppervlakte. Er is weinig leegstand (2-4%).

A2 locatie

Gebieden of winkelstraten met een drukte-index van 50 tot 75. Modezaken, schoenen- en lederwarenzaken zijn met 55% van de winkelvloeroppervlakte dominant aanwezig op A2 locaties. Landelijk en regionaal opererende filiaal- en franchisebedrijven vestigen zich hier met name. De leegstand is redelijk (5-7%).

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte op een A Locatie?

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte op een A locatie? Op bedrijfspand.com vindt u een breed aanbod. Mocht er op het moment niets interessants voor worden aangeboden, dan kunt u altijd een zoekopdracht achterlaten. U krijgt automatisch een bericht indien er voor u iets interessants wordt aangeboden.

Wilt u een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte op een A Locatie aanbieden?

Heeft u een bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte op een A locatie en wilt u deze verhuren of verkopen? Op Bedrijfspand.com kunt u eenvoudig uw bedrijfsruimte of kantoorruimte onder de aandacht brengen van gemiddeld 100.000 bezoekers per maand. Er wordt niet bemiddeld door ons of een andere partij. Iemand die geinteresseerd is neemt direct contact met u op.